< Ιδου ο Βασίλης έρχεται εν μέσω λαθρομεταναστών >

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ                          

«ΚΩΣΤΑΣ  ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ                       

ΑΓΙΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ –ΝΕΑ  ΕΠΟΧΗ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ  ΝΕΑ  ΠΟΛΗ»

Αγία Παρασκευή  3-4-2012

 

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες

        < ΙΔΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ >              

                 Τελικά τι το ήθελες και το πέταξες κ. Ζορμπά, παραμονές των εορτών της Λαμπρής ; Τι ρουκέτα ήταν αυτή που εξαπέλυσες ; Ήταν από αυτές των  αέρος – αέρος ; Δεν ήταν ανάγκη να μας πεις τι <μεγάλη> καρδιά έχει ο τύπος αυτός , ο τύπος αυτός που αγαπά όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα τους λαθρομετανάστες !! Είναι ο τύπος που από το στόμα του δεν θα ακούσει ποτέ κανένας το όχι . Πάντα σε όλους λέει  ναι . Είναι σαν το τραγούδι του Καρβέλα νομίζω ,  <και …στους λαθρομετανάστες λέμε ΝΑΙ …> και βέβαια αυτό είναι παράφραση του άσματος . Αυτός ο άνθρωπος τελικά  αποδεικνύεται ένας απόλυτα και άκρως επικίνδυνος για όλους μας και φυσικά για την Πόλη μας .

 

ΤΙ  ΕΚΑΝΕ ;

 

Εν όψει της διενέργειας των Εθνικών εκλογών , βέβαια αν και πότε θα το επιτρέψουν , οι ύπατοι αρμοστές μας (Τροϊκανοί κ.λ.π.) , ο Μ. Χρυσοχοϊδης , υπουργός προστασίας των λαθρομεταναστών και όχι των Ελλήνων πολιτών , βλέποντας ότι ο Σαρκοζί άρχισε δημοσκοπικά να ανακάμπτει , εξαγγέλλοντας  την απέλαση των λαθρομεταναστών από την Χώρα του , θέλησε και αυτός , να στείλει για παραθερισμό μερικές χιλιάδες λαθρομετανάστες από τα εκατομμύρια , που κυκλοφορούν ασύδοτοι στην πολύπαθη Πατρίδα μας , δολοφονώντας , ληστεύοντας , βιάζοντας , με την απόλυτη ανοχή των συναρμοδίων Υπουργών . Μάλιστα όπως είναι γνωστό σε όλους μας ψήφισαν και νόμο με τον οποίον τους αποδίδουν  και την Ελληνική Ιθαγένεια !. Δηλαδή εμείς οι Ιθαγενείς Έλληνες θα έχουμε σαν Έλληνες ιθαγενείς – αδέλφια μας και  όλον αυτόν τον συρφετό . Μέσα στα πλαίσια λοιπόν τα προεκλογικά  ο Υπουργός μη προστασίας των πολιτών ζήτησε να του γνωρίσουν ποιοι Δήμοι ή Κοινότητες της Χώρας δέχονται να <φιλοξενήσουν> , λαθρομετανάστες , έτσι για να ομορφύνουν με την αλήστου μνήμης παρουσία τους , το επερχόμενο έαρ . Έτσι λοιπόν η Περιφέρεια , ζήτησε από τους Δήμους , να δηλώσουν ποιοι έχουν την καλή διάθεση , με σκοπό να εμπλουτίσουν τους δημότες τους με νέες κουλτούρες άλλων <λαών> , όπως π.χ. λύση αρμολόγηση καλάσνικωφ , τρόποι βιασμών , μπούκα για  ληστείες μετά φόνων, τον τρόπο αιφνιδιασμού και δολοφονίας αστυνομικών  , απαγωγές για λύτρα , ναρκωτικά και γενικά , όλα τα σύγχρονα <επαγγέλματα> που διδάσκουν τα <αδέλφια μας > δηλαδή οι <έλληνες ιθαγενείς του ΠΑΣΟΚ > . Έτσι λοιπόν ο τέως δήμαρχος , ακολουθώντας πιστά την Ελληνική παράδοση που λέει ότι <όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη> , εφήρμοσε το <όπου λαθρομετανάστης και χαρά  ο Βασίλης πρώτος> . Δήλωσε λοιπόν στον Περιφερειάρχη , αναρμοδίως διότι ακόμη δεν έχει πιστέψει ότι ο λαός της Αγίας Παρασκευής τον έπαψε , ο <πρώτος των πρώτων> όπως τον είχε βαπτίσει κάποια , κίτρινη και αργυρώνητη φυλλάδα – εάν με προκαλέσουν θα ακούσουν πολλά -, ότι στον Δήμο Αγίας Παρασκευής υπάρχει ένα πρώην  στρατόπεδο νυν Αθλητικό Κέντρο , αυτό το  πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη , νυν πάρκο Σταύρου Κώτση . Εκεί λοιπόν ο τέως δήλωσε ότι το διαθέτη στον ευγενή σκοπό της φιλοξενίας των λαθρομεταναστών .!!!

Σκεφθείτε τώρα να έχουμε κάποιες εκατοντάδες ή χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Πόλη μας τι έχουμε να πάθουμε . Δεν γνωρίζω αν όντως ο τέως έκανε την <γενναιόδωρη > αυτή προσφορά , δεν πιστεύω όμως ότι και ο κ. Ζορμπάς κατήγγειλε το γεγονός αυτό και ήταν ψευδές .

Εάν όντως αληθεύει το ανοσιούργημα αυτό και εγώ πιστεύω ότι αληθεύει ο τύπος αυτός θέλει εξοβελισμό και εξοστρακισμό, δηλαδή πρέπει οι συνδημότες μας να του απαγορεύσουν την διέλευσή του στην Πόλη . Εκτός βέβαια , αν ο νυν Δήμαρχος δεν άκουσε καλά και ο τέως προσέφερε τα όποια σπίτια που κατέχει , τα όποια καταστήματα που κατέχει , το ράντσο που απέκτησε κάπου στην περιοχή του Λαυρίου ή του Σουνίου , για να φιλοξενήσει τους φίλους του τους λαθρομετανάστες. Μάλιστα όπως λέγεται θα αναλάβει και την διατροφή τους,  πληρώνοντας για αυτό τον λόγο , ένα σημαντικό ποσό από τα περίπου 200.000,00 ευρώ που όπως έχει αναρτήσει στο <site> του Δήμου έχει καβάντζα σε Τράπεζες , για τα γεράματά του . Μάλιστα όπως θρυλείται , στο ράντσο του σαν νέος <Μπονάντσας> (Ποιος δεν θυμάται την θρυλική σειρά <Μπονάντσα> ) , εκτρέφει αραβικά άτια (άλογα λέτε να είναι πράσινα ; ) .

Τελειώνοντας , σας καθιστώ γνωστό , ότι ο κ. Τέως κατά τα πρότυπα του ΓΑΠ , θέλει να ανοίξει ένα ΙΕΚ , στο οποίο έναντι όμως πανάκριβων διδάκτρων θα παραδίδει μαθήματα , πως ένας πτωχός , και άπορος συνταξιούχος , μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα πολυεκατομμυριούχος .

Μην με ρωτήσετε γιατί έβαλα αυτόν τον τίτλο . Ειλικρινά δεν γνωρίζω . Απλά έτσι μου ήρθε . Επίσης θέλω να τονίσω για να μην είμαι ισοπεδοτικώς , ότι αυτά που έγραψα για τους λαθρομετανάστες δεν ισχύουν για το σύνολο αυτών . Πράγματι μεταξύ αυτών , υπάρχουν και οικογενειάρχες που ήρθαν στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο .

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Γ  ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ