Έγιναν τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου στις 4/4/2012

Αγία Παρασκευή 4/4/2012

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στην Αγία Παρασκευή, ένα κατάστημα που σκοπό έχει να προσφέρει βοήθεια σε άτομα της πόλης μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Πριν μερικά χρόνια κανείς δεν φανταζόταν ότι θα υπήρχαν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και να που και ο δήμος μας απέκτησε το δικό του. Χάρη στις προσπάθειες του δημοτικού συμβούλου Τίμου Κωστόπουλου και τη γενναιοδωρία τριών χορηγών, του κου Τσουλούφρη της πίτσας Domino, του κου Κακογιάννη της εταιρείας “Κύκνος” και του κου Χανδρή της  Ippotour, το χθεσινό  βράδυ ο Δήμαρχος κος Βασίλης Ζορμπάς είχε την τιμή να εγκαινιάσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αγίας Παρασκευής. Το κατάστημα ήταν γεμάτο τρόφιμα αλλά και ρούχα.

Πολύς κόσμος μαζεύτηκε σε μια εκδήλωση άκρως συγκινητική, θέλοντας να δηλώσει την στήριξή του σε κινήσεις αλληλεγγύης.
Τα εγκαίνια τέλεσε ο πατήρ σταύρος Τρικαλιώτης και παρεβρέθηκε ο πατήρ Νικόλαος Σιάτος, Επίσης ήταν ο κος Β. Γιαννακόπουλος επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για την Αγία Παρασκευή” και ο κος Γ. Σταθόπουλος της παράταξης “Νίκη για την Αγία Παρασκευή”.

Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Ε. Παπαδοπούλου, Ν. Κωβαίος και Δ. Αλεφαντής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βουτσινάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Ησαϊας, Κωνσταντακόπουλος, Μουχτούρη, Τσιαμπάς, Δημητρίου, Γάκη, Γαβράς, Κρητικίδης, Μουστόγιαννης,  ο αντιπρόεδρος της ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Λέκκας, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παύλου, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κ. Αντωνοπούλου και κ. Παπασπύρου, από τον σύλλογο Τσακού οι κοι Σαββίδης και Μίχας, από τον σύλλογο Αη Γιάννη οι κοι Βαβουγιυός και Τζοβάρας, από τα Πευκάκια ο κ. Μπακογιάννης και η κ. Γεωργακοπούλου, από το σύλλογο Κοντοπεύκου ο κ. Ματσούκας. οπρόεδρος της ΚΑΠ κ. Κονταξής.

Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ και εκπρόσωποι του τοπικού έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.

Ακολουθεί και το video των ομιλιών των κων Δημάρχου Β. Ζορμπά, Τ.  Κωστόπουλου,Ν.  Κωβαίου, Β. Γιαννακόπουλου και Γ.  Σταθόπουλου καθώς και φωτογραφικό υλικό.