Ανακοίνωση απο τον κ. Κων/νο Κουβόπουλο

Συμπολίτισσες , Συμπολίτες

Είναι παγκοίνως γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό ζούμε όλοι μας , ένα τρελό<ολυμπιακό> πολιτικό άθλημα, αυτό της αέναης κολοτούμπας . Παρατηρούμε τους τιτανοτεράστιους πολιτικούς μας <ταγούς> μας να έχουν επιδοθεί μετά μανίας στο άθλημα αυτό , η μία κολοτούμπα να διαδέχεται την άλλη και η μία να είναι καλύτερη της άλλης . Και πράγματι οι πολιτικοί αυτοί απατεώνες ξεπέρασαν τους εαυτούς των , προσπαθούν με κάθε τρόπο , με κάθε μέσο , να μας εκβιάσουν και να μας τρομοκρατήσουν , ότι αν δεν ψηφίσουμε τα μνημόνιά τους , θα αρχίσουν οι άγγελοι της Αποκαλύψεως να σαλπίζουν όλες τις σάλπιγγες ταυτοχρόνως . Μοιραία δεν θα μπορούσαν να υστερήσουν και ορισμένοι <τοπικοί ταγοί > μας , στις επιδόσεις αυτές . Ειλικρινά δεν ήταν στους στόχους μου και τους σκοπούς μου , να ασχοληθώ με τους<αθληταράδες> αυτούς ,όμως κάποιος από αυτούς , ως συνήθως πράττει , ξεπέρασε κάθε όριο και προκάλεσε τουλάχιστον την δική μου νοημοσύνη και θέλω να πιστεύω όλων μας
Δεν θα έχουν περάσει δυο μήνες περίπου , αν δεν κάνω λάθος , από τότε που ο υπουργός ανασφάλειας των Ελλήνων κ. Χρυσοχοίδης , απεφάσισε να δημιουργήσει στρατόπεδα συγκεντρώσεως των λαθρομεταναστών , λόγω προφανώς των επερχομένων Εθνικών εκλογών . Ζήτησε λοιπόν και από την Ένωση Δήμων της Αττικής , να του γνωρίσουν αν οι Δήμοι εγκρίνουν την μετατροπή των πρώην, στρατιωτικών στρατοπέδων , σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως λαθρομεταναστών .

Κακή τη μοίρα της Πόλης μας ο τέως δήμαρχος Β. Γιαννακόπουλος , μέλος , της ΠΕΔΑ με τους ψήφους των Πασόκων , αποφάσισε και εψήφισε τα πρώην στρατιωτικά στρατόπεδα , που ευρίσκονται εντός του Λεκανοπεδίου της Αττικής , να μετατραπούν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως λαθρομεταναστών !!!!!
Ισχυρίσθηκε βέβαια ανοήτως προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας ότι δεν εψήφισε ονομαστικά για να μετατραπεί το πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη και νυν Σ. Κώτση που ευρίσκεται στην Πόλη μας σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως των λαθρομεταναστών , αλλά εψήφισε γενικά , για την μετατροπή όλων των πρώην στρατιωτικών στρατοπέδων της Αττικής . Και με το απλό μυαλό μου διερωτώμαι , από που άντλησε το δικαίωμα αυτό , δηλαδή ποιος ή ποιοι τον εξουσιοδότησαν να ψηφίσει καταδικάζοντας τις τοπικές κοινωνίες να μεταβληθούν σε στέκια επίσημα πλέον των λαθρομεταναστών, με τους όποιους κινδύνους κρύβονται , αλλοιώνοντας συν τοις άλλοις και τον Κοινωνικό τους ιστό . Ήταν όμως ένας τρόπος να επαναβεβαιώσει και πάλι , το εξάμβλωμα αυτό του κομματικού σωλήνα του ΠΑΣΟΚ  , την υποταγή του και την δουλικότητά του στο κόμμα αυτό . .
Αφού λοιπόν ξεγυμνώθηκε και αποκαλύφθηκε η αποτρόπαια αυτή στάση του έναντι των του , τους οποίους θεωρεί μάζα (εξ ου και το ΜΑΖΙ) χωρίς νουν και κρίσην , θέλησε σαν σηπία να επιχειρήσει να θολώσει τα νερά . Απ’ ότι μάθαμε προσέφυγε στην ΖΟΥΓΚΛΑ του κ. Τριανταφυλλόπουλου και με την αμέριστην συμπαράστασή του , μας ξενάγησε με τις πρόθυμες κάμερες της ΖΟΥΓΚΛΑΣ στο πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι όλα τα στρατόπεδα πρέπει να γίνονται , όπως αυτό και όχι στρατόπεδα συγκεντρώσεως λαθρομεταναστών !!!! Ξέχασε όμως να δηλώσει με τους λαθρομετανάστες μέσα ή χωρίς αυτούς ;
Στο σημείο αυτό θα ήθελα για ενημέρωσή σας να σας γνωρίσω , ότι κατά την διάρκεια των αγώνων που έδιδα και εξακολουθώ να δίδω , για την σωτηρία των κληροδοτημάτων Σιστοβάρη ,σκέφθηκα να απευθυνθώ στην ΖΟΥΓΚΛΑ του κ. Τριανταφυλλόπουλου , προκειμένου να βοηθήσει και αυτός με τον τρόπο του τον δίκαιο αγώνα μας . Μετά από τηλεφωνική συνεννόηση που είχα μαζί του , μου έδωσε το τηλέφωνο ενός συνεργάτη του με σκοπό να συναντηθούμε και να του αναλύσω το θέμα . Πράγματι αφού συναντηθήκαμε τρεις φορές στα γραφεία τους , παρέδωσα στον συνεργάτη του έναν πλήρη φάκελο της υποθέσεως , στον οποίον και του ανέλυσα πλήρως τα γεγονότα , διεφάνη ότι έχει πεισθεί απολύτως περί του δικαίου των αγώνων μας και μου είπε ότι αφού πρώτα επικοινωνήσει με τους αντιδίκους (Σαμουρέλη) προκειμένου να πάρει τις απόψεις τους , πολύ γρήγορα θα με πάρει τηλέφωνο προκειμένου να κανονίσουμε τα της τηλεοπτικής εκπομπής .
Δυστυχώς , όμως , μετά την επαφή του με τον κ. Σαμουρέλη , χάθηκαν τα ίχνη του . Δυστυχώς , όμως , μετά την επαφή του με τον κ. Σαμουρέλη , χάθηκαν τα ίχνη του Ματαίως τον αναζητούσα , πάντα μου έλεγαν ότι ευρίσκετο σε σύσκεψη και όλα γενικώς τα σχετικά παραμύθια Αηδιασμένος , από όλη αυτήν την άθλια ιστορία , ζήτησα από την γραμματέα του τον φάκελο που του παρέδωσα η οποία και μου απάντησε , ότι ο φάκελος δεν επιστρέφεται και παραμένει στο αρχείο τους.
Όπως ήταν φυσικό δεν ξαναενόχλησα την ΖΟΥΓΚΛΑ όχι του μαυροπίνακα , (για τους παλιούς αυτό) , αλλά την ΖΟΥΓΚΛΑ του κ. Τριανταφυλλόπουλου , διότι το θεώρησα μάταιο . Διαπίστωσα πλέον ότι το δίκαιο μετά την επίσκεψη που έκαναν , στο DA VINCI , το δίκαιο μεταφέρθηκε στους Σαμουρέληδες , φαίνεται ότι τα τους ήταν ιδιαιτέρως ενισχυτικά με αποτέλεσμα να πεισθούν για το δίκιο τους. Βέβαια εγώ δεν εζήτησα να γίνει τηλεοπτική δίκη , αλλά να παραθέσω τα ντοκουμέντα που διαθέτω , μήπως και συγκινηθεί κάποιος αρμόδιος . Όμως δυστυχώς ακόμα περιμένω .

Πιθανώς κατά την συνάντησή τους να παρευρίσκετο και ο τέως , διότι όπως λέγεται (εγώ δεν το επιβεβαιώνω ούτε και το διαψεύδω , διότι δεν το γνωρίζω) ο ίδιος είναι αφανής μέτοχος στην επιχείρηση . Κάπως έτσι λοιπόν ο κύριος τέως θεωρώ ότι αφού γνωρίσθηκε με τους της ΖΟΥΓΚΛΑΣ, απεφάσισε να εκμεταλλευτή την γνωριμία αυτή και να τους φέρει στην Πόλη μας για να μας πείσει για την χρησιμότητα των στρατοπέδων . Αλλά έπεται η συνέχεια , λίγη υπομονή .

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ