Να προστατεύσουμε τα “καταστήματα” της πόλης μας γράφει ο κ Α.Μουστόγιαννης

” Δυστυχώς η συνεχόμενη οικονομική κρίση που περνάμε δεν μας επιτρέπει αλχημείες. Και εννοώ την επιμονή της Δημοτικής Αρχής να έρχεται σε αντιπαράθεση με τα καταστήματα της γειτονιάς μας (καφετέριες-μπαρ)

όσον αφορά το ωράριο λειτουργείας με συνέπεια μετά από μηνύσεις να κινδυνεύουν με προσωρινή σφράγιση. Αυτό θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα στην λειτουργεία τους σε αντίθεση με ότι επιβάλλει η άσχημη οικονομική κατάσταση αλλά και στο ότι

εκαντοντάδες νέοι εργαζόμενοι θα χάσουν την δουλειά τους και τα μεροκάματα τους με τα οποία η πλειοψηφία αυτοσυντηρείται.Δεν ζητώ από τον Δήμαρχο να παραβεί το Νόμο,ζητώ να δείξει ευαισθησία και σαν Δημοτικό Συμβούλιο να καλέσουμε τους επιχειρηματίες και να βρούμε μια κοινή λύση η οποία θα είναι συμφέρον για όλους μας,και είμαι σίγουρος ότι και αυτοί από την πλευρά τους θέλουν να βοηθούν τον Δήμο μας.Προτείνω λοιπόν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να εισαχθεί σαν θέμα η παράταση ωραρίου όλων αυτών των καταστημάτων. Ο Δήμος μας μόνο να κερδίσει έχει από όλα τα καταστήματα της γειτονιάς μας.

Προσωπικά θα σταθώ δίπλα στους επιχειρηματίες και σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους που θέλουν να έχουν μια δουλειά και τίποτα παραπάνω και έχω υποχρέωση να το κάνω πρώτα σαν Νέος άνθρωπος και μετά σαν Δημοτικός Σύμβουλος.”

                                                       Αλέξανδρος      Μουστόγιαννης                         

                                                             Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής