ΕΚΤΑΚΤΟ: Έσκασε η Βόμβα: Ανεξαρτητοποίηση της Αντι/χου Ελένης Δάβαρη πριν λίγο

6/1/2013

Μετά την ψηφοφορία για το προεδρείο του ΔΣ της Αγίας Παρασκευής έσκασε η βόμβα!

Η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Δάβαρη ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της,  απο εδω το www.aparaskevi-images.gr/test ειχαμε γράψει πρώτοι . Μια κίνηση που σε μας ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενη σε σχέση με όσα έφταναν στα αυτιά μας για διενέξεις τον τελευταίο καιρό. Ήδη σας είχαμε μιλήσει για ανακατατάξεις και δύσκολες αποφάσεις του Δημάρχου. Όπως προέκυψε όμως δεν απέφυγε την αποχώρηση ενός ακόμα μέλους της παράταξης, γεγονός που τον φέρνει να έχει πλέον 17 μέλη στο ΔΣ και να ακροβατεί.

 

Η κ. Δάβαρη μίλησε για αποφάσεις που “θα μας αναγκάσουν να συγκρουστούμε με γνωστούς και φίλους αλλά που υπαγορεύονται από αδιαπραγμάτευτες αξίες και στάση ζωής”. Ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στο ΔΣ ως ανεξάρτητη, και πως σύντομα θα κοινοποιήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί.

 

Σημείωση: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχουμε η κα Δάβαρη φροντίζοντας για την σωστή λειτουργία του Δήμου, όσον αφορά τον τομέα της καθαριότητας και του πρασίνου, επανειλημμένα απαξιώθηκε από τη δημοτική αρχή. Όπως λένε οι πληροφορίες μας σε γραπτά αιτήματά της ποτέ δεν πήρε απάντηση και νοιώθοντας σαν άνθρωπος και σαν δημότης ότι δεν έχει την πόλη που θα έπρεπε, οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή. Αναμένουμε τόσο τις δικές της εξηγήσεις, όσο και τις κινήσεις του Δημάρχου.