Απάντηση του ΠΑΟΔΑΠ στο αναδημοσίευμα: «Δήμος Αγίας Παρασκευής: Εικόνα εγκατάλειψης στο αθλητικό πάρκο Υμηττού»

Με απορία διαπιστώσαμε ότι στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, αναδημοσιεύθηκε «άρθρο», άλλης υπερτοπικής ιστοσελίδας, με θέμα «Δήμος Αγίας Παρασκευής: Εικόνα εγκατάλειψης στο αθλητικό πάρκο Υμηττού». Η απορία μας έγκειται στο γεγονός ότι ΠΡΙΝ την δημοσίευση-αναδημοσίευση, κανείς δεν ήλθε  σε επαφή με την Διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ για να ενημερωθεί και να συμπεριλάβει στο δημοσίευμα και τις δικές της απόψεις. Να σημειωθεί ότι, όταν το αρχικό δημοσίευμα έγινε αντιληπτό, η Διοίκηση ήλθε σε τηλεφωνική επαφή με τον συντάκτη του και του παρέθεσε τις απαντήσεις  της  τις οποίες, παρά τις διαβεβαιώσεις του, δεν δημοσίευσε. Να επισημανθεί ότι η τηλεφωνική επικοινωνία, κατόπιν συμφωνίας, καταγράφηκε.

Όσον αφορά στα «καταγγελλόμενα» από υποτιθέμενο «αναγνώστη», απαντούμε τα εξής:

1.     Τα όργανα γυμναστικής που έχουν εναποτεθεί προσωρινά υπαιθρίως, είναι εύχρηστα όργανα ανοικτού χώρου. Πρόκειται σύντομα να τοποθετηθούν για χρήση, όταν οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν τις εργασίες που απαιτούνται.

2.     Τα όργανα γυμναστικής που έχουν εναποτεθεί μπροστά από τα Γραφεία της Διοικήσεως, είναι άχρηστα και πρόκειται να εκποιηθούν με αντάλλαγμα.

3.     Από το κουτί των ασφαλειών του «πύργου» (που είναι σε αχρησία), αφαιρέθηκε η πόρτα και το λουκέτο. Έχει ήδη παραγγελθεί η κατασκευή νέας πόρτας. Να σημειωθεί ότι λόγω της χρονοβόρου διαδικασίας εγκρίσεως του προϋπολογισμού του Οργανισμού και της, κατά συνέπεια, αδυναμίας πληρωμής της εργασίας στο άμεσο μέλλον, η δαπάνη θα αναληφθεί εξ ιδίων από Μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού.

Πέραν όλων αυτών, απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι ο καταγγέλλων «κάτοικος-αναγνώστης», δεν απευθύνθηκε  απ΄ευθείας στην Διοίκηση του Οργανισμού, της οποίας σημειωτέον τα Γραφεία είναι δίπλα στον χώρο που ελήφθησαν οι φωτογραφίες, ούτε καν σε κάποιο τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Δεν είναι στην πρόθεσή μας να παρεμβαίνουμε στο τί δημοσιεύει          κάθε μέσο μαζικής ενημερώσεως. Άλλωστε όπως κρίνεται και η Διοίκηση του Οργανισμού για τα πεπραγμένα της, κρίνονται και αυτά για την αντικειμενικότητα των δημοσιεύσεών τους.

Από το Γραφείο Προέδρου Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ