Αποκριάτικο γλέντι των σχολείων στην πλατεία Αγίας Παρασκευής

9/3/13

Παρά τις «πένθιμες» κωδωνοκρουσίες που ακούγονταν από τις 12 περίπου το μεσημέρι, η γιορτή που διοργάνωσε ο ΠΑΟΔΑΠ με παιδιά σχολείων της πόλης εξελίχθηκε απρόσκοπτα και με κέφι.

Παιδιά από τα 1ο, 3ο, 5ο, 6ο και 11ο Δημοτικά Σχολεία, από το 7ο Νηπιαγωγείο και το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑΜΕΑ, του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, πλέκοντας τα γαϊτανάκια τους και χορεύοντας παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, έδωσαν το δικό τους «χρώμα» στην Κεντρική Πλατεία. Ορχήστρα με παραδοσιακά όργανα, έδινε τον ρυθμό με χορούς και τραγούδια απ΄όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά συνόδευαν οι γονείς τους, που συμμετείχαν κι αυτοί στο γλέντι.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Βασίλης Σάρκουλας, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος, η Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Έφη Καψοκεφάλου  καθώς και  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, Δημήτρης Αλεφαντής, Μιχάλης Γαβράς και Γιάννης Γουργούλης.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος ενώ  υπεύθυνη των δρώμενων ήταν το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Βασίλω Ιωάννου.