Αυλαία για την 7η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας

Αυλαία χθες, Κυριακή 21 Απριλίου 2013, για την 7η συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας των σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Τον επίλογο έγραψαν τα 3ο Δημοτικό με το θεατρικό “Άσπρο – Μαύρο”, 2ο Δημοτικό με την παράσταση “Τζι-τζιμιτζιχοτζιριά”, 8ο Δημοτικό με το θεατρικό “Η Κουτσοχέρα” και το 2ο Γυμνάσιο με το θεατρικό παιχνίδι “Μιλώντας με τις ρίζες” και την παράσταση “Το Σκλαβί”. Παράλληλα στον τομέα των Εικαστικών πραγματοποιήθηκαν εκθέσεις στους χώρους του 2ου και του 3ου Γυμνασίου.

Τα έργα παρουσιάστηκαν στο θεατράκι του 2ου Γυμνασίου που ήταν κατάμεστο από μικρούς και μεγάλους, γονείς, αδέλφια και φίλους.

Την παράσταση του 8ου Δημοτικού παρακολούθησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας κ. Γερασιμία Μουχτούρη και η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων σχολείων Αγίας Παρασκευής κ. Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα, οι οποίες θέλησαν να συγχαρούν τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τα καταπληκτικά αποτελέσματα που είχαν.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς είδαμε εκεί τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο επικεφαλής της “Νίκης για την Αγία Παρασκευή”.