Mε τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση “Καπή και ψύχραιμοι”

Περισσότεροι από 1000 συμπολίτες μας, αριθμός που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και υπερέβη ακόμα και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις των συντελεστών, γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ,το Σάββατο 20 Απριλίου στις 7:00 το απόγευμα, τη σατιρική επιθεώρηση “ΚΑΠΗ και ψύχραιμοι” που ερμήνευσε με θαυμαστή δεξιοτεχνία η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής, «Ο Θίασος των …ήντα».

Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής απέδειξαν για μια ακόμα φορά με την αθρόα συμμετοχή τους με πόσο μεγάλο ενδιαφέρον αγκαλιάζουν τις ποιοτικές και υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου πολιτιστικές διοργανώσεις.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς , στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την μεγάλη προσέλευση, διαβεβαιώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να εργάζεται προκειμένου να προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να συμμετέχουν σε ποιοτικά πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα τα οποία, όπως τόνισε, αποτελούν τη μόνη δημιουργική διέξοδο σε μια εποχή με οξύτατα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα για το λαό μας. Ευχαρίστησε επίσης από καρδιάς τους συντελεστές της παράστασης που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και εργάστηκαν ακούραστα, με ζήλο και ενθουσιασμό για την επιτυχία της παράστασης .
Την σατιρική επιθεώρηση “ΚΑΠΗ και ψύχραιμοι” του θεατρικού συγγραφέως κ. Γιώργου Χασάπογλου ,σκηνοθέτησε με μεράκι η Ηθοποιός κα. Πηνελόπη Πιτσούλη. Και οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, αξίζουν συγχαρητηρίων τόσο για το γεγονός ότι προσέφεραν εθελοντικά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους όσο και για την εντονότατη προσήλωση και αδιαμφισβήτητη συμβολή τους στην μεγάλη επιτυχία της παράστασης.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης που επίσης εργάστηκαν εθελοντικά: στη Χορογράφο κα. Τέτη Νικολοπούλου, που επιμελήθηκε τις χορογραφίες , στην Ενδυματολόγο κα. Χρύσα Δαπόντε ,που επιμελήθηκε τα σκηνικά και τα κοστούμια, στο Μουσικό κ. Αντώνη Καρατζίκη που επιμελήθηκε τη μουσική διδασκαλία ,τις ενορχηστρώσεις και τη σύνθεση τραγουδιού έναρξης, στην μακιγιέζ κα. Κεφαλά ,στην φωτογράφο κα. Διακάκη και στην Υπεύθυνη Ομάδας του ΚΑΠΗ-Εργοθεραπεύτρια κα. Λαμπρινή Οικονομίδου.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί επίσης τη Διεύθυνση του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος για την φιλοξενία ,τη Διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής, την Διευθύντρια του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κωφών και Βαρηκόων, κα. Χαϊκάλη και τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Κωφών και Βαρηκόων Αγ. Παρασκευής κ. Παπασπύρου, τους κκ. Παπαδόπουλο και Πετρίδη από το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», την κ. Μοσχονά και τον κ. Μαντζανά.
Τέλος , αξίζει να τονιστεί η αφοσίωση και ο ζήλος που επέδειξαν όλα τα μέλη της θεατρικής ομάδας του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής προκειμένου να αποδώσουν με αρτιότητα το περιεχόμενο και την ουσία της θεατρικής παράστασης και να ψυχαγωγήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους παρευρισκόμενους .
Στην παράσταση παρευρέθηκαν, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βουτσινάς, οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων κ. κ. Γιαννακόπουλος και Σταθόπουλος, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας κα. Μουχτούρη, οι Αντιδήμαρχοι κ. κ. Τσιαμπάς και Παπαδοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Λέκκας, Ησαΐας, Κρητικίδης και Δάβαρη καθώς και το μέλος ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπασπύρου.