Με το Δήμαρχο κ. Ζορμπά συναντήθηκε η Επιτροπή Διεκδίκησης του Ο.Τ. 118

Επιτροπή διεκδίκησης Ο.Τ.118

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Επιτροπή για τη διεκδίκηση του ΟΤ118.,συνάντησε τον Δήμαρχο την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 σε προκαθορισμένο ραντεβού,στο Δημαρχείο στις 7.30 το απόγευμα.

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν για να ξεκαθαριστεί ποιες ενέργειες έχουν γίνει και ποιες πρόκειται να γίνουν  στο άμεσο χρονικό διάστημα  από την πλευρά της Δημοτικής αρχής,έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες,είτε αυτές είναι νομικές είτε όποιες άλλες,για την οριστική απαλλοτρίωση του Ο.Τ.118.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την επιτροπή,συζήτησε τις προτάσεις της,στα πλαίσια συνεργασίας και διαφάνηκε ότι  το θέμα της απαλλοτρίωσης του Ο.Τ.118,να προχωράει σε θετική κατεύθυνση.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να υποβληθεί αίτηση αναστολής της απόφασης του διοικητικού εφετείου, (πέρα από την αίτηση αναίρεσης που έχει ήδη υποβληθεί), στο Σ.τ.Ε.

Η επιτροπή θα συνεχίσει το έργο της,δίνοντας το παρόν και την βοήθεια της όποτε κρίνει απαραίτητο και της ζητηθεί για να μείνει μια γωνιά μέσα στην πόλη μας ΠΡΑΣΙΝΗ ,να μείνει μια παρακαταθήκη για εμάς και για τις γεννιές που θα έρθουν.

Στην συνάντηση παρέστησαν :Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κατοίκων Τσακού,κ.Βασίλης Σαβίδης και oι Ιωάννα Κουτσουρά,Δημήτρης Μπεθάνης,Σταύρος Πασχαλίδης.

Από την ένωση γονέων και κηδεμόνων ο κ. Γιώργος Κρητικίδης και η κ.Ηλέκτρα Σωτηράκου,

(Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου.)

Από τις παρατάξεις οι κ.κ.Β.Γιαννακόπουλος,επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και Κ.Κρητικίδης,δημοτικός σύμβουλος,παραβρέθηκε εκπρόσωπος του κ.Γ.Σταθόπουλου.

Επίσης παραβρέθηκαν οι κάτοικοι κ.κ.Ευτυχία Παναγιωτοπούλου και Ευάγγελος Λάππας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου,

ο Πρόεδρος Βασίλης Σαββίδης

και η οργανωτική γραμματέας

και συντονίστρια της επιτροπής

Ιωάννα Κουτσουρά.