Πλήθος κόσμου στη γιορτή του Μαζικού Αθλητισμού 2013 του ΠΑΟΔΑΠ

9 Ιουνίου 2013

Πλήθος κόσμου (όπως θα δείτε και στο φωτογραφικό υλικό) συγκεντρώθηκε απόψε στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Νότου για να διασκεδάσει στη γιορτή του Αθλητισμού.

Γιορτή του Μαζικού Αθλητισμού 2013!

Για μια ακόμα χρονιά τα αθλητικά και χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους δείχνοντας σε γονείς και φίλους τα αποτελέσματα των προσπαθειών της φετινής χρονιάς. Μικρά παιδιά από τη ρυθμική και την ενόργανη γυμναστική, αλλά και μεγάλοι, που αισθάνονται ακόμα παιδιά, από τα τμήματα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών έδωσαν μια υπέροχη παράσταση και έκαναν περήφανους τους δικούς τους ανθρώπους που δεν κουράστηκαν να φωτογραφίζουν και να χειροκροτούν.

Για μια ακόμα φορά παρουσιάστηκε η αξιόλογη δουλειά που γίνεται από τον ΠΑΟΔΑΠ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Σπύρος Παπασπύρος, μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ. Τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας, αλλά και ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς ευχήθηκαν στους θεατές καλή διασκέδαση και τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους εκεί.

Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Γιάννης Παύλου, ο αντιδήμαρχος κ. Τίμος Κωστόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μανώλης Κωνσταντακόπουλος και το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κ. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου. Εκφωνήθηκε επίσης η ιστοσελίδα μας (http://www.aparaskevi-images.gr/) και οφείλουμε να πούμε ότι ήταν η μόνη που κάλυψε την εκδήλωση.

Να σας ενημερώσουμε για τις εκδηλώσεις του ΠΑΟΔΑΠ που ακολουθούν:

-Την Τρίτη 11/6/2013, στις 20:30μμ τα εγκαίνια της Έκθεσης των Εργαστηρίων Τέχνης

-Την Κυριακή στις 16/6/2013 ξεκινά ο Δημοτικός Κινηματογράφος

-Την Δευτέρα 1/7/2013 η συμμετοχή των Εργαστηρίων Τέχνης στην Εικαστική Έκθεση στην “Τεχνόπολις” στο Γκάζι (θα σας ενημερώσουμε σχετικά).