Εικαστική έκθεση με έργα μελών του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής

Το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Αγίας Παρασκευής, συνεχίζοντας τις καλλιτεχνικές του εκδηλώσεις, πραγματοποίησε για πρώτη φορά , στοχεύοντας στην προβολή του έργου των Ομάδων Ζωγραφικής και Κοσμήματος – Χειροτεχνίας, οι οποίες διεξάγονται εβδομαδιαία στο χώρο των δύο τμημάτων Κ.Α.Π.Η.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου, την Πέμπτη 30 Μαΐου και ώρα 5:00 – 8:00μμ.
Η έκθεση περιελάμβανε έργα που φιλοτέχνησαν όλη τη χρονιά τα μέλη των Ομάδων Ζωγραφικής στα δύο τμήματα Κ.Α.Π.Η. ,με εθελοντική διδασκαλία από την Ζωγράφο κα. Κατερίνα Στρατάκου στο Α’ τμήμα και το κ. Θεόφιλο Αιγινήτη στο Β’ τμήμα.
Περιελάμβανε επίσης και κοσμήματα που φιλοτέχνησαν τα μέλη των Ομάδων Κοσμήματος – Χειροτεχνίας με την καθοδήγηση της υπεύθυνης Ομάδων -Εργοθεραπεύτριας κας. Λαμπρινής Οικονομίδου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας& Παιδείας κα. Γερασιμία Μουχτούρη, η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών κα. Ελευθερία Παπαδοπούλου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου κα . Δήμητρα Πανουσοπούλου, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Καζάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Γαβράς και 150 περίπου μέλη του Κ.Α.Π.Η., που στήριξαν την προσπάθεια αυτή με την παρουσία τους.
Για μια ακόμα φορά το Κ.Α.Π.Η. της Αγίας Παρασκευής απέδειξε περίτρανα ότι η Τέχνη δεν έχει ηλικία!