Συνέβη και αυτό ! ….

 

Επεισόδιο με την παρουσία της Αστυνομίας έλαβε χώρα κατά τις μεσημεριανές ώρες στον παρακείμενο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων και της παιδικής χαράς στο πάρκο Γραβιάς.

Ο Αθλητικός Οργανισμός με εργολαβία είχε ξεκινήσει να καθαρίζει το χώρο εκτός και εντός της παιδικής χαράς και φρόντισε για τον καθαρισμό & ψεκασμό των φρεατίων. Σ΄αυτήν περιλαμβάνονταν το μάζεμα σκουπιδιών, πετρών και σιδήρων και οτιδήποτε άλλο μπορούσε να βλάψει την υγεία και να απειλήσει την ασφάλεια των μικρών παιδιών.

Όπως προείπαμε κατά το μεσημέρι ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Ματζανάς κάλεσε το “100” με το πρόσχημα ότι γίνονται εργασίες χωρίς άδεια. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέφθασαν ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος (ΜΑΖΙ για την Αγία Παρασκευή) και ο κ. Ανδρέας Γκιζιώτης (Λαϊκή Συσπείρωση). Η αστυνομία συνέλαβε τον εργολάβο και τον οδήγησε στο Αστυνομικό τμήμα.

Όσον αφορά το γεγονός ο κ. Γιαννακόπουλος δεν πήρε θέση, ο δε κ. Γκιζιώτης αρκέστηκε σε μειδίαμα.

Μας γεννάται λοιπόν η απορία αν ο κ. Γιαννακόπουλος συμφωνεί με την κίνηση αυτή του πρώην δημοτικού συμβούλου του, δηλαδή να σταματήσει εργασίες που αφορούν την ασφάλεια μικρών παιδιών!…