Σε χαρούμενη ατμόσφαιρα έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου

Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής για το 2013 έγιναν την Τρίτη 11/6/2013 στο πολιτιστικό πάρκο “Σταύρος Κώτσης”, μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού.

Πολλά και αξιόλογα τα έργα των σπουδαστών των εργαστηρίων, έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και κοσμήματος. Τα έργα αφορούν παιδιά και ενήλικες.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς χαιρέτησε, ευχήθηκε και τόνισε ότι “κάποτε λασπολογήθηκα και κατηγορήθηκα ότι ήθελα να κλείσω τα Εργ. Τέχνης, αντίθετα όχι μόνο δεν έκλεισαν αλλά προσθέσαμε κι άλλους καθηγητές στο δυναμικό τους. Γίνεται μια προσπάθεια να αποπληρωθούν κάποιες υποχρεώσεις προς παλιούς καθηγητές.”

Εκ μέρους της παράταξης “ΜΑΖΙ” μίλησε η αντιπρόεδρος του ΔΣ και δημοτική σύμβουλος κ. Άννα Γάκη.

Με επιτυχία στέφθηκε και η λαχειοφόρος αγορά, μιας και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013, από Δευτέρα έως Σάββατο 17:00 με 21:00. Κυριακή κλειστά.

Στην έκθεση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βουτσινάς, ο κ. Γκιζιώτης (Λαϊκή Συσπείρωση), οι αντιδήμαρχοι κ. Παπαδοπούλου, κ. Μουχτούρη, κ. Παναγόπουλος, κ. Κωστόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σάρκουλας και ο αντιπρόεδρος κ. Παύλου, η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Καψοκεφάλου και ο αντιπρόεδρος κ. Λέκκας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γαβράς, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παύλος Σταθόπουλος και κ. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου και ο τομεάρχης της Β4 Νομαρχιακής της ΝΔ κ. Μπίτος.