Πλήθος κόσμου γέμισε το ΑΙΘΡΙΟ στη Μουσική Βραδιά της “ΝΙΚΗΣ”

7-/7/2013

Ζωντάνεψε το εμπορικό κέντρο “ΑΙΘΡΙΟ” απόψε με ήχους και τραγούδια για την δημοτική παράταξη “Νίκη για την Αγία Παρασκευή” και τους φίλους της. Όπως είχε προαναγγελθεί πραγματοποιήθηκε μια Μουσική Βραδιά πριν τη ραθυμία του καλοκαιριού με κέφι και ευχές για ένα καλό καλοκαίρι.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΝΙΚΗΣ ήταν μεγάλη αφού γέμισε κάθε γωνιά του εμπορικού κέντρου με Αγιοπαρασκευιώτες που πήγαν να συναντήσουν φίλους και να πιούν ένα ποτό. Ο επικεφαλής κ. Γιάννης Σταθόπουλος και τα μέλη της παράταξης είχαν φροντίσει για όλα, ακόμα και για ζωντανή μουσική. Απολαύσαμε τραγούδια από το Δημήτρη Σουσούδη, τη Μάνια Παπαδημητρίου, την Κατερίνα Τσιρίδου, τη Νάντια Καραγιάννη, τον Κώστα Σκόνδρα και την Ιωάννα Σεμιτέκολο. Στα deck ο γνωστός μας πλέον από τις εκδηλώσεις της ΝΙΚΗΣ, Ρίζος.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Σταθόπουλος παρουσίασε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στις θεματικές και μη εκδηλώσεις της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης, όπως αυτή για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά αλλά και τις φεγγαράδες. Τόνισε την προσφορά της ΝΙΚΗΣ στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια ακούμπησε δύο θέματα που απασχολούν την πόλη τις τελευταίες μέρες, το κλείσιμο της ΕΡΤ και την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας. Δήλωσε την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση προς τις ομάδες αυτές που πλήττονται.

Ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και όταν άρχισαν τα τραγούδια έπειτα από επιθυμία όσων είχαν συγκεντρωθεί εκεί, τραγούδησε μαζί με την ορχήστρα ένα τραγούδι.

Μια πετυχημένη βραδιά σημειώθηκε στο τετράδιο της ΝΙΚΗΣ, από αυτές που ξέρει να διοργανώνει κάθε φορά με φίλους , με ποτό και μεζέδες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Βλάχος, Ι. Σιδέρης, Ζ. Φωτεινού, Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Γ. Γουργούλης, ο πρώην Δήμαρχος Α. Σιδέρης, ο συμπαραστάτης του Δημότη Σ. Γραμματίδης, ο πρόεδρος της ΚΑΠ Δ. Κονταξής, ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Δ. Καράμπελας, ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Γ. Πάνου, από το σύλλογο Τσακού ο πρόεδρος Β. Σαββίδης και τα μέλη Μπεθάνης & Μωραΐτης, από το σύλλογο Αη-Γιάννη Π. Βαβουγιυός, από το σύλλογο Πευκακίων ο γραμματέας κ. Παπουτσής και ο επίτημος κ. Μιχαηλίδης, το σύλλογο Κοντοπεύκου ο πρόεδρος Γ. Ματσούκας και η γραμματέας Β. Κουτσογιάννη , από τον όμιλο Αιτ/νων η πρόεδρος Ε. Βακαλοπούλου, από τους Αρκάδες ο πρόεδρος Γ. Λογοθέτης (διευθυντής του 7ου δημοτικού), από την Ένωση Συλλόγων Γονέων ο κ. Γκόνης, η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη, ο μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου  Φ. Τζανίνης καθώς και ομάδα από τους απολυμένους της ΕΡΤ.

Να ζητήσουμε συγνώμη αν ξεχάσαμε κάποιον,  να ευχηθούμε κι εμείς καλό καλοκαίρι και να ευχαριστήσουμε για την προσφώνησή της ιστοσελίδας AgiaParaskevi images από τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο.