Αυτοί είναι οι… ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας

ImageCAGWMDF5

Η αλήθεια… τσούζει

Συμβαίνει όμως τις περισσότερες φορές η αλήθεια να πονάει (να τσούζει όπως έχω γράψει και παλαιοτέρα) αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς ενός δημοσιογράφου. Δηλαδή είσαι ο καλύτερος, ο τελειότερος, ο ρεπόρτερ μέχρι όλα αυτά να έρθουν… τούμπα και να γίνεις το τσογλάνι, ο κιτρινιστής ο ψεύτης.

Στην πραγματικότητα όμως όλα αυτά για να ειπωθούν ΕΠΩΝΥΜΑ πρέπει να μπορούν να αποδειχτούν…

Από την πλευρά μας δημοσιεύουμε άρθρα βάζοντας πάντοτε την υπογραφή μας χωρίς να αφήνουμε υπονοούμενα. Και αυτό διότι λέμε τα πράγματα με το όνομά τους γιατί πολύ απλά έχοντας στο τσεπάκι μας τις αποδείξεις δεν μπορεί να τις αμφισβητήσει κανείς.

Προφανώς φοβάται να αναφέρει το όνομά μας γιατί είναι σίγουρος ότι θα του… κλείσουμε το στόμα, και με μηνύσεις.

του Δ.Π

Ένα πολύ καλό άρθρο ενός συνεργάτη μας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων