Τι κρύβουν οι συναντήσεις Γιαννακόπουλου;;;

Κινητοποίηση και αναβρασμός στην παράταξη «Μαζί για την Αγ. Παρασκευή»!

Μάθαμε, από εγκυρότατες πηγές, ότι ο επικεφαλής Βασίλης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει μεταγραφές. Αλλά … όχι ότι κι ότι, μεταγραφές που αν τελικά ευοδωθούν θα κάνουν μεγάλο μπαμ.

MAZI-GiannakopoulosΌπως μας ψιθύρισαν από τα έσω της παράταξης,  οι συναντήσεις με ηχηρά ονόματα της πόλης μας, με ονόματα που έχουν παρελθόν και μέλλον, δίνουν και παίρνουν και όπως φαίνεται είναι σε απόσταση αναπνοής να δοθούν χέρια. Τα άτομα αυτά είναι διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων, όμως αυτό δεν είναι εμπόδιο από τη στιγμή που οι ΜΑΖΙ αποφάσισαν και μας ενημέρωσαν μέσω του κ. Γιαννακόπουλου ότι πλέον συνεχίζουν ανεξάρτητοι και δεν επιζητούν καμία κομματική στήριξη.

Αν πραγματοποιηθούν αυτές οι μεταγραφές θα αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό στην Αγία Παρασκευή. Από εκεί που για πολλούς ο κ. Γιαννακόπουλος θεωρούνταν  το αουτσάιντερ στην επερχόμενη αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών (μετά την απώλεια των τριών, την απραξία που ακολούθησε τις εκλογές του 2010 και κάποιες φήμες για ενδοπαραταξιακές αναταράξεις), ξαφνικά θα βρεθεί πολύ κοντά στο νήμα και θα ταράξει τα νερά. Αν κλειδώσουν οι συνεργασίες αυτές θα ισχυροποιήσουν τον κ. Γιαννακόπουλο και θα τον φέρουν σε θέση να διεκδικήσει εκ νέου τη Δημαρχία της Αγίας Παρασκευής.

Αν και είμαστε γνώστες των ατόμων αυτών προς το παρόν δεν θα σας τους φανερώσουμε, αυτό θα γίνει την κατάλληλη στιγμή.

Πέραν όμως των τοπικών γεγονότων γνωρίζουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος έχει και συναντήσεις με μεγάλους άνδρες της ευρύτερης πολιτικής σκηνής, με μεγάλα πολιτικά πρόσωπα. Και μάλιστα σήμερα (14/9/2013) πραγματοποιείται μια τέτοια συνάντηση.

Περιμένουμε ωστόσο τις εξελίξεις και προβλέπουμε ότι θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον φθινόπωρο και έναν ακόμα πιο συνταρακτικό χειμώνα.