Κ. Πανούτσος: Ραδιοφωνικά μαγειρέματα στην AGIAPARASKEVI LAND την ώρα του ύπνου

Αναδημοσιεύουμε κείμενο του κου Κοσμά Πανούτσου όπως παρουσιάστηκε σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης.

kosmaspanoutsos

Γνωστός υπέρμαχος της πάλαι ποτέ σοβιετικής δικτατορίας πρώην κυβερνώντος κόμματος προσαρμόζεται στης εποχής τα καμώματα και προσκαλεί προσωπικότητες του δεξιού κεντρώου και αριστερού χώρου να συμπορευτούν μαζί του στον κοινό αγώνα για το καλό της πόλης μας στις εκλογές του Μαΐου ! Μάλιστα δήλωσε στον έτερο υποψήφιο δήμαρχο( νυν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο) ότι είναι διατεθειμένος μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες να εκλεγεί ο επικεφαλής της παράταξης , και ότι ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να είναι δεύτερος. Το θέμα είναι αυτές <<οι δημοκρατικές διαδικασίες γιατί δεν εφαρμόστηκαν ποτέ >> από τον ίδιο μετά την ήττα του στις προηγούμενες εκλογές. Με παρέμβαση του, ο ισχυρός προστάτης και καθοδηγητής κάποιων ευλόγησε την σεμνή τελετή .

Από τις πληροφορίες μας ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος αντιλαμβανόμενος τη δυσκολία να συγκεντρώσει το 5 η 7% ζήτησε να είναι αυτός επικεφαλής της δημοτικής ομάδας !

<<Όλοι μαζί για το καλό των δημοτών και της πόλης αλλά πάνω απ όλα για το δικό μας καλό >>αυτό είναι το σλόγκαν που μου έμεινε από την χθεσινή μεθυπνωτική (για όσους δεν γνωρίζουν στη διάρκεια του υπνου) ραδιοφωνική ιντερνετική ακρόαση και εικόνα.