Για δες ποιός μιλάει … Της Λένας Μαρκή

Οι τελευταίες 2-3 μέρες αν δεν ήταν τόσο πολύ για γέλια, σίγουρα θα ήταν για γοερά κλάματα…

Η μικροπολιτική στο φόρτε, οι εκτροχιασμοί στα άκρα και οι δύσμοιροι δημότες τραβάνε κουπί μαζί με τα προβλήματά τους.

Μερικοί  ασχολούμενοι με τα πολιτικοδημοτικά προχωράνε καβάλα στ’ άλογο χωρίς να έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν τους ακολουθεί κανείς.

Και ναι αναφέρομαι στο θέμα που κάποιοι δημιούργησαν με το δημοτικό σύμβουλο, εκπαιδευτικό και προπονητή και χαλίφη της Βαγδάτης αν θέλετε. Και όλα αυτά έτσι στα ξαφνικά; Αμ, δε. Τίποτα δεν γίνεται ξαφνικά πάντα υπάρχουν βαθύτερα αίτια που δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια,  γι’ αυτό εφευρίσκουμε άλλα, πλαγιοτρόπως, για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Εντύπωση μου κάνει όμως ότι δεν κρατιούνται καν τα προσχήματα. Ο κ. Γιαννακόπουλος ας πούμε μιλάει για ηθική και δεοντολογία ….. ας μας απαντήσει λοιπόν πόσο ηθικό (αν και νόμιμο) ήταν κατά τη θητεία του να είναι  συνταξιούχος της Ολυμπιακής, Δήμαρχος και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Αγ. Παρασκευής (ταυτόχρονα και τα τρία) και από όλα να αμείβεται; Θα μπορούσε να μας πει δημόσια πόσο ήταν η κάθε αντιμισθία, χώρια την σύνταξη; Πόσο συγκρίνονται αυτά με τα περίπου 176€ που αμείβεται σήμερα ο αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου;

Και πως ξαφνικά ανακαλύψαμε τους πλανήτες χωρίς να βλέπουμε τα UFO που κυκλοφορούν δίπλα τους;

Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος είναι ενήλικας και άξιος να φροντίσει τον εαυτό του.

Αγανακτώ όμως όταν συνειδητοποιώ γιατί αυτή η πόλη πάει κατά διαόλου!!!

Γιατί κανείς από όλους αυτούς τους θεατρινίσκους ουφολόγους δεν ενδιαφέρεται πραγματικά!!!

Κάνουν τον καλό, τον τιμητή των αξιών που οι ίδιοι με ευκολία καταπατούν.

hell_620Και με στεναχωρεί πιο πολύ γιατί μπορούμε, έχουμε τις προϋποθέσεις και το έδαφος να δημιουργήσουμε έναν παράδεισο ΑΛΛΑ κάποιοι μας θέλουν μονίμως στην κόλαση για να περνάνε αυτοί καλά.

Δεν με νοιάζει ποιοι θα θιχτούν από αυτά που γράφω. Βαρέθηκα την υποκρισία τους και τις απειλές τους. Θέλω μόνο το καλό της πόλης και αν το καταλάβουν καλώς, διαφορετικά δεν με ενδιαφέρουν και δεν τους υπολογίζω.

Συμφωνώ να κριθούν οι δημοτικοί παράγοντες. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. Έχουν άραγε τα κότσια να το δεχτούν οι «αθώοι και άσπιλοι» κριτές των πάντων;

Προβλέπεται μέχρι τις εκλογές του Μαΐου η πόλη να γίνει πεδίο πολιτικών μαχών και τα ΜΜΕ θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν. Μπορεί κάποια στιγμή (ανθρώπινο είναι) η πλάστιγγα της προσωπικής συμπάθειας να γύρει προς τη μία ή την άλλη πλευρά, προέχει όμως η όσο το δυνατόν πιο σωστή και αντικειμενική ενημέρωση των δημοτών χωρίς λασπολογίες και ψέματα. Άσκηση κριτικής των ενεργειών των ατόμων μέσα στα πλαίσια του fairplay.

Εξάλλου το είπε και ο Παντοδύναμος: «Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω»

.

Λένα Μαρκή   

lena1