2η συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στο ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής(video)

ika 2h sygkentrosi copy

2η συγκέντρωση (προγραμματισμένη) σήμερα (2/10/13) μπροστά στο κατάστημα του ΙΚΑ(ΕΟΠΥΥ)  Αγίας Παρασκευής με την παρουσία κόσμου που εξυπηρετείται από τη συγκεκριμένη μονάδα. Ανάμεσα στους πολίτες και αρκετοί δημοτικοί παράγοντες βρέθηκαν έξω από την είσοδο του καταστήματος. Σκοπός όλων ήταν να διαμαρτυρηθούν και να εξασφαλίσουν ότι το ΙΚΑ θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους της πόλης.

Το λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς που τόνισε για μια ακόμα φορά ότι δεν θα μετακινηθεί το ΙΚΑ, αναφέρθηκε στη διαβεβαίωση που πήρε ξεκάθαρα από τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη, σύμφωνα με την οποία μονάδες που εξυπηρετούν μεγάλους τομείς όπως αυτός (είναι Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας)δεν θα κλείσουν αντίθετα θα εξυπηρετήσουν μεγαλύτερες περιοχές. Παρόλα αυτά είπε ο Δήμαρχος δεν εφησυχάζουμε και θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε αν χρειαστεί.

Ο κ. Αντρέας Γκιζιώτης (Λαϊκή Συσπείρωση) τόνισε ότι δεν πρέπει το συγκεκριμένο ΙΚΑ να εξυπηρετήσει και άλλους Δήμους αναλύοντας τα σοβαρά προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Τέλος ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος (πρώην Δήμαρχος) δήλωσε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των δημοτών και όποτε χρειαστεί θα πραγματοποιηθεί πάλι συνάντηση για να προασπιστεί το ΙΚΑ, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φύγει από την Αγία Παρασκευή. Και ο ίδιος θα κάνει ότι χρειάζεται γι’ αυτό.

 






Ακολουθεί το video με τις δηλώσεις των τριών, όπως κατέγραψε το LocalWeb TV.gr

.