Ο κ. Κων/νος Κουβόπουλος τοποθετείται για την Κοινωνική Πολιτική στο Δήμο

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ                                                       Αγία Παρασκευή 20-2-2014
«ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ –ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΗ>


Kouvopoulos K.

 

ΠΡΟΣ:

Την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ <<images.gr>>

Σε σχέση με την έρευνα την οποίαν διεξάγει η ιστοσελίδα σας , σας γνωρίζω τα κάτωθι :

1.- Εκ προοιμίου σας τονίζω και είμαι κάθετος στο γεγονός ότι : Η ΠΤΩΧΕΙΑ , Ο ΠΟΝΟΣ , Η ΑΓΩΝΙΑ της επιβίωσης και Ο ΖΟΦΟΣ της ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ που έχουν κυριεύσει τους συμπολίτες μας μπορούν και είναι δυνατόν να μετατραπούν σε ευκαιρία συλλογής ψήφων , από διάφορους νεόκοπους και καιροσκόπους , όψιμους ελεήμονες , που όλοι μας τους έχουμε δει να φωτογραφίζονται με τα καροτσάκια των supers μπροστά και με τις σακούλες άδειες ή γεμάτες , προκειμένου να μας πείσουν ότι ταΐζουν τους πένοντες .

<< ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ>>

2.- Ανέγνωσα μετά προσοχής την ανακοίνωση του κ. Δημάρχου , που αφορούσε την Κοινωνική Πολιτική του Δήμου και η οποία απαντούσε στη έρευνάν σας , την οποίαν δεν θα ΚΡΙΝΩ . Πιστεύω ότι αυτά μπορούσε να δώσει και αυτά ΕΔΩΣΕ . Αυτά μπορούσε να κάνει και αυτά ΕΚΑΝΕ .

3.- Θα ήτο εύκολο σε εμένα να αντιπολιτευτώ τον κ. Δήμαρχο και να αρχίσω να επαυξάνω δίκην πλειστηριασμού τις <<,χορηγίες>> και τις <<παροχές>> που παρέχει στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας . Αντιπολίτευση είμαι και ότι θέλω λέω . Όμως η παιδεία μου ούτε μου το επέτρεψε , ούτε μου το επιτρέπει , αλλά και ούτε θα μου το επιτρέψει στο μέλλον , να κάνω αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση .

4.- Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι ο Δήμος είναι μια μεγάλη οικογένεια και όπως σε όλες τις υγιείς οικογένειες ο άρχων αυτής φροντίζει και επιμελείται με αγάπη τα μέλη αυτών , έτσι και ο εκάστοτε Δήμαρχος ΟΦΕΙΛΕΙ να προστατεύει την Πόλην του και ιδίως τους αναξιοπαθούντας συμπολίτες του . Πράττοντας λοιπόν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ δεν κάνει τίποτα περισσότερο από όσο του επιβάλει η θέσης του αλλά συγχρόνως και το ΚΑΘΗΚΟΝ του .

5.- Κλείνοντας θα ήθελα να σας καταθέσω μερικές σκέψεις μου γύρω από το Εθνοκτόνον αυτό θέμα και αυτές είναι :

Α) Πιστεύω ακράδαντα ότι τίποτα από όλα αυτά που διαπράττονται σε βάρος του Έθνους μας δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ . Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ του Ελληνισμού και βέβαια όχι άμεσα , αλλά στο προσεχές μέλλον . Δεν θα σας αναλύσω το σχέδιο αυτό , εξ άλλου είμαι βέβαιος ότι αυτό υπάρχει στο υποσυνείδητό μας , έστω και σαν μία απλή σκέψη και τέλος

Β) Πιστεύω ακράδαντα ότι από εδώ και στο εξής , το μέλημα ΟΛΩΝ μας δεν θα πρέπει να είναι το πως θα δώσουμε περισσότερα στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας , αλλά πως θα επαναφέρουμε την Πατρίδα μας και κατ’ επέκταση τους Έλληνες , την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ , την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ , το ΧΑΜΟΓΕΛΟ , την ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΑ , αυτά τα χαρίσματα , που μόνον εμείς οι Έλληνες τα έχουμε . Για να μπορέσουμε όμως και πάλι να σταθούμε στα πόδια μας και να πάρουμε πίσω αυτά που μας έκλεψαν χρειάζονται ΑΓΩΝΕΣ και όχι ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι από όλον τον Κόσμο , μόνο εμείς οι Έλληνες μπορούμε να μιλάμε και να προσευχώμεθα με τους Θεούς μας , ΟΡΘΙΟΙ και όχι ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ .

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ

 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook