Γ. Γουργούλης: “Λυπάμαι τον κ. Σταθόπουλο και τα προσωπικά του συμφέροντα”

GourgoulisGiannis.Με βαθύ αίσθημα δημοκρατικής ευθύνης, αλλά και πολιτικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας, έχω το χρέος, απέναντι στους συμπολίτες μου και ειδικότερα απέναντι σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους , αναδεικνύοντάς με πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας, να αποκαταστήσω την αλήθεια απέναντι στις φήμες και στους ψιθύρους που διακινούνται στη πόλη μας.
Δεν είναι λίγες οι φορές που προτάσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, απορρίπτονται με συνοπτικές διαδικασίες από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες ακυρώνοντας έτσι την αξιοπιστία της ίδιας της Αυτοδιοίκησης.
Είναι δυνατόν να συζητάμε για Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση, είναι δυνατόν να συζητάμε για το αύριο χωρίς να αλλάξουμε νοοτροπίες, αντιλήψεις, λογικές και να αποτινάξουμε τις από δεκαετίες κρατούσες αγκυλώσεις των κομματικών παρεμβάσεων που συνετέλεσαν στο να φτάσουμε ως εδώ.
Με αυτούς τους προβληματισμούς συζήταγα και συζητάω με πολλούς συνδημότες μου, με δημοτικούς σύμβουλους και με κάποιους επικεφαλής παρατάξεων.
Σε συνέντευξή μου είχα δηλώσει ότι θα συμμετέχω σε μια παράταξη έξω από προσωπικά συμφέροντα και κομματικές σκοπιμότητες, θα συμμετέχω σε μία Αυτοδιοικητική ομάδα η οποία μέσα από διάλογο, με διαφορετικές θέσεις και απόψεις πολλές φορές αλλά με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πόλης, θα μπορεί να συνθέτει και να είναι δημιουργική για την πόλη μας.
Σχετικά με τις φήμες ότι θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ. Σταθόπουλου, θέλω να τις διαψεύσω, δεν έχω κάνει καμία συμφωνία με την δημοτική παράταξη «Νίκη των Πολιτών για την Αγία Παρασκευή»
Σχετικά με τους ψίθυρους ότι τέθηκε ως θέμα η υποψηφιότητά μου στην κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνω ότι δεν το γνωρίζω και δεν με απασχολεί καθόλου, διότι ουδέποτε συζήτησα μαζί τους και πολύ περισσότερο δεν θα συζητούσα ποτέ μαζί τους την συμμετοχή μου στην παράταξη του κ. Σταθόπουλου.
Αν πράγματι ισχύουν αυτοί οι ψίθυροι αφενός λυπάμαι τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο, διότι δεν τον τιμούν καθόλου αυτές οι κομματικές παρεμβάσεις και αφετέρου με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί όπως λέει και η παροιμία η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και αποδεικνύεται ότι δεν είναι η Ανεξάρτητη παράταξη που θέλει να παρουσιάζει στην πόλη και δεν μπορώ να συμμετέχω σε μία παράταξη που καθοδηγείται από κομματικές σκοπιμότητες και κομματάρχες του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται πολίτες πολιτικοποιημένους και όχι κομματικοποιημένους, χρειάζεται πολίτες που έχουν διάθεση και βούληση να προσφέρουν στη πόλη και όχι άτομα που υπηρετούν προσωπικά και κομματικά συμφέροντα.
Τέλος θέλω να δηλώσω ότι είμαι και θα παραμείνω ΠΑΡΩΝ στα κοινά της πόλης μας, παρότι κάποιοι επιθυμούν την απουσία μου, και θα συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη που θα μας διακρίνουν κοινές θέσεις και απόψεις.

 

Γιάννης Γουργούλης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook