ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο κ. Γουργούλης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την παράταξη Ζορμπά για τις δημοτικές εκλογές

GourgoulisGiannis.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που διεξάγεται αυτή τη στιγμή ο κ. Γιάννης Γουργούλης ανακοίνωσε την συνεργασία του με την παράταξη του Δημάρχου κ. Ζορμπά, τυγχάνοντας της αποδοχής από τον ίδιο το Δήμαρχο.

Συγκεκριμένα ο κ. Γουργούλης θέλοντας να διευκρινήσει και να αποσαφηνήσει σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν για το πως θα κινηθεί στις δημοτικές εκλογές, δήλωσε ότι παρακολουθώντας αυτά τα τρία χρόνια την διοίκηση του κ. Ζορμπά έκρινε ότι ήταν μια καλή και δημιουργική θητεία. Έδειξε σημαντικά στοιχεία αποτελεσματικότητας και στοιχεία ποιοτικά.

Συνολικά η θητεία του Δημάρχου και της Δημοτικής ομάδας ήταν θετική και επειδή πιστεύει ότι θα παρουσιάσει ένα ψηφοδέλτιο αυτοδιοικητικό με όλα τα χρώματα, θα είναι παρόν ως συνεργαζόμενος μαζί του.

Για να εισπράξει από το Δήμαρχο  τις ευχαριστίες για όσα κατέθεσε και εννοείται ότι από το Δήμαρχο και την δημοτική ομάδα είναι ευπρόσδεκτος να συνεργαστούν.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook

ΔΗΛΩΣΗ  ΓΟΥΡΓΟΥΛΗ