Το Δ.Σ. στηρίζει δημοτική υπάλληλο που βάλλεται από δημοσίευμα τοπικού ΜΜΕ

dim-sumv.2014Τοπικό ΜΜΕ σε δημοσίευμά του αναφέρθηκε  σε δημοτική  υπάλληλο που διορίστηκε, όπως έγραψε, από το Δήμαρχο γιατί “είναι κόρη πρώην στελέχους του συνδυασμού του και εκτελεί χρέη γραμματέως των συνεδριάσεων του ΔΣ με τις ανάλογες αμοιβές”!

Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς φέρνοντας το θέμα στο ΔΣ μίλησε για μια υπάλληλο άξια που ξενυχτά μαζί τους στα δημοτικά συμβούλια και εισπράτει το τεράστιο ποσό των 40-45€ το μήνα. Μίλησε για κίτρινο site που πρέπει να μάθει να σέβεται τους υπαλλήλους του Δήμου και  για να γνωρίζουν όσοι το στηρίζουν.

Όπως διαβεβαίωσε και η κ. Παπαδοπούλου αναλογικά η υπάλληλος αμοίβεται με 10€/συνεδρίαση και η κάρτα πληρωμών της είναι στη διάθεση όποιου δημοτικού συμβούλου ενδιαφέρεται.

Το σημαντικά ενδιαφέρον είναι η ενημέρωση-επιβεβαίωση από την κ. Γάκη και  τον κ. Γαβρά ότι η εν λόγω υπάλληλος έχει προσληφθεί στο Δήμο πολλά χρόνια πρίν τεθεί ο πατέρας της υποψήφιος και πριν εκλεγεί Δήμαρχος ο κ. Ζορμπάς. Γεγονός που επιβεβαίωσε και ο κ. Σταθόπουλος ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αυτηρός λέγοντας ότι ήταν ατυχές το δημοσίευμα, “για να μην εκφραστεί διαφορετικά” όπως είπε.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα καταδικάστηκε επίσης από τον κ. Κουβόπουλο, τον κ. Αλεξόπουλο, τον κ. Γκιζιώτη και τον κ. Γουργούλη που είχαν ζητήσει το λόγο.

Ενώ ο κ. Γιαννακόπουλος που έφτασε καθυστερημένος δήλωσε “άγνοια “ τόσο για το δημοσίευμα όσο και για την τοποθέτηση του Δημάρχου και δεν πήρε θέση!!! (ήταν τόσο δύσκολο να τον ενημερώσει κάποιος συνάδελφός του ή δεν ήθελε να πάρει θέση για να μην “βρεθεί σε αδιέξοδο” άραγε;)

Εν ολίγης το ΔΣ  “άδειασε” το τοπικό site που έχει βαλθεί να κυνηγάει τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Λόγω του θέματος αυτού ήρθε η συζήτηση στα τοπικά ΜΜΕ και τις θέσεις που παίρνουν για τα δημοτικά συμβάντα και για μία ακόμα φορά επικροτούμε τη σοβαρότατη θέση του κ. Γκιζιώτη.

Τα ΜΜΕ, κατά τον κ. Γκιζιώτη, έχουν τη δική τους άποψη, μπορεί να στοιχηθούν και πίσω από υποψήφιο ή να χρησιμοποιήσουν την άποψη ενός για να χτυπήσουν κάποιον τρίτο. Το κακό είναι να στοιχίζεσαι εσύ σαν παράταξη πίσω από ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ βρίσκουν τροφή από τα δημοτικά συμβούλια, τις μεταγραφές και τις κοκορομαχίες που γίνονται εκεί. Αν σοβαρευτεί το πολιτικό “προσωπικό” θα μαζευτούν και τα έντυπα ή θα γίνουν και αυτά πιο σοβαρά (!) Τα site έχουν την άποψή τους και θα κριθούν από τον κόσμο. Η Λαϊκή Συσπείρωση ποτέ δεν έδωσε αμοιβή για την προβολή της και γνωρίζει ποιοι τη λογοκρίνουν, ποιοι δημοσιεύουν τα κείμενά της και με ποιό τρόπο.

Πρότεινε επίσης στην ιστοσελίδα του Δήμου να βρεθεί χώρος να δημοσιεύουν και οι παρατάξεις τις δραστηριότητές τους (στο οποίο ο Δήμαρχος ήταν θετικός).

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook