Η κοινωνική πρόοδος μπορεί να μετρηθεί από την κοινωνική θέση της γυναίκας

laiki-sispeirwsi

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σήμερα 8 Μάρτη, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, χαιρετίζει τις γυναίκες, τις εργαζόμενες και άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες,  τις νέες, τις μετανάστριες. Τις γυναίκες που αντιστέκονται στις δυσκολίες της ανισότιμης ζωής τους, που συμμετέχουν στους συλλόγους και στα σωματεία τους, παίρνουν μέρος στις δραστηριότητες, στις κινητοποιήσεις. Τις νέες μητέρες που παρά την έλλειψη ελεύθερου χρόνου αγωνίζονται για τα δικαιώματα των παιδιών τους, για κάλυψη όλων των αναγκών σε παιδικούς σταθμούς, διεκδικούν δωρεάν σύγχρονη παιδεία και υγεία για την οικογένειά τους. Τις μητέρες μονογονεϊκών οικογενειών που διεκδικούν όλα τα δικαιώματα που ανήκουν σ’ αυτές και τα παιδιά τους.

Η  Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας βρίσκει γυναίκες και άνδρες της λαϊκής οικογένειας αντιμέτωπους με μια βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματά τους, αποτέλεσμα της πολιτικής της Ε.Ε.  της πλουτοκρατίας, των κομμάτων που υπηρετούν το σύστημα.

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καλεί τις γυναίκες  να συμμετέχουν ενεργά  στους κοινούς αγώνες που αναπτύσσονται, με προοπτική μια κοινωνία που θα καταργήσει μαζί με την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και την ανισότητα και αδικία σε βάρος των γυναικών.

8 Μάρτη 2014,

Ανδρέας Γκιζιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος, υποψήφιος Δήμαρχος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook