Με την παρουσία των γυναικών της πόλης έγιναν τα εγκαίνια στον Πολυχώρο για τη Γυναίκα

Η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας ήταν και η καταλληλότερη μέρα για τα εγκαίνια του πολυχώρου που είναι αφιερωμένος στη γυναίκα, με τη μουσική συνοδεία του σαξοφώνου του Φώντα Τζανίνη.

Ο χώρος στη Μεσογείων 403, αποκτά άρωμα γυναίκας αρχίζοντας από σήμερα. Παρουσία του Δημάρχου κ. Ζορμπά, της αντιδ/χου κ. Μουχτούρη, αρκετών δημοτικών συμβούλων και πολλών γυναικών ο ιερέας Κων/νος Σαρρής από τον ΙΝ Αγ. Παρασκευής, τέλεσε τον αγιασμό του χώρου ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει στέκι και σημείο δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας.

Το ευρύ πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου αγκαλιάζει το ευαίσθητο φύλο και αντιλαμβάνεται ότι και αυτό χρειάζεται το δικό του χώρο και τη δέουσα προσοχή.

Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς και η κ. Μουχτούρη ευχαρίστησαν την κ. Ντίνα Μανωλοπούλου, την διευθύντρια κοινωνικής πολιτικής του Δήμου κ. Γκίνη και όλες τις εθελόντριες που λαμβάνουν συμμετοχή στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου. Δήλωσαν ότι θα είναι πάντα δίπλα τους σε ότι ζητήσουν.

Η ιδέα του πολυχώρου αγκαλιάστηκε  από το Δήμο και υλοποιήθηκε άμεσα. Θα λέγαμε ότι ο πολυχώρος αυτός ήταν το καλύτερο δώρο από το Δήμο  για τις γυναίκες της πόλης την σημερινή ημέρα.

Την εκδήλωση κάλυψε και το κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Εντύπωση μας έκανε ότι στην εκδήλωση από την αντιπολίτευση παραβρέθηκε μόνο ο κ. Μουστόγιαννης και ουδείς άλλος. Οι κ.κ. Γιαννακόπουλος και Σταθόπουλος της μείζονος αντιπολίτευσης άραγε το θεώρησαν περιττό; Δεν συμμετείχαν ούτε καν δι’ αντιπροσώπου, παρόλο που και οι δύο δηλώνουν υποστηρικτές των γυναικών. Μάλλον πρόκειται για παχιά λόγια και θέμα μόνο προς ανακοίνωση. Να τολμήσω να αναρωτηθώ, σε περίπτωση που εκλεγεί ένας εκ των δύο, θα διατηρήσει τον πολυχώρο ή …..

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook