Εκτός έδρας νίκη για τις παγκορασίδες-1 του Πηγάσου στην Παλλήνη (0-3)

Παλλήνη-Πήγασος 8-3-14(0-3) copy

Στο Νέο Κλειστό γυμναστήριο της Παλλήνη βρέθηκαν αντιμέτωπες οι παγκορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΣ-1 με την αντίστοιχη ομάδα της Παλλήνης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ.

Ένας ακόμα νικηφόρος αγώνας για τα κορίτσια μας που δεν έχουν γνωρίσει ηττά από την αρχή του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής συνεχίζει ακάθεκτη να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον ΣΤ΄όμιλο στην Α΄φάση.

Πολύ καλό παιχνίδι, χωρίς έντονες στιγμές με την Αγιοπαρασκευιώτικη ομάδα να έχει συνεχώς το προβάδισμα.

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-1 – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1       0 – 3

Τα σετ αναλυτικά:  21-25,    12-25     και     20-25

 

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1

Προπονητής: Γ. Παύλου

Παίκτριες: Γκίκα Νεφέλη (Α), Μωραΐτη Αγγελική, Αγγελή Αριάννα, Οικονόμου Βίκυ, Παπανικολάκη Νεφέλη, Λιβιεράτου Νεφέλη,  Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα,  Χινοπώρου Βερονίκη, Παπακωνσταντοπούλου Χριστίνα,  Παπαδοπούλου Ελισσάβετ.

Για τον ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-1

Προπονητής: Δ. Παπαϊωάννου

Παίκτριες: Ανδρουτσοπούλου, Τσορρι, Χατζηορφανού, Οικονόμου, Πουρνάρα, Σπυροπούλου, Μαντοπούλου, Τζούφι, Πετρίδη, Πατσιλίβα, Ευαγγέλου, Σιναδίδου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαυρικίδου Κ., Ζγαντζούρης Α.

Στην επόμενη αγωνιστική ο ΠΗΓΑΣΟΣ έχει το ρεπό του και ακολουθεί ο αγώνας με το Μαραθώνα στη Ν. Μάκρη την Κυριακή 23/3 στις 17:00μμ.

Παλλήνη-Πήγασος 8-3-14α copyΕπιτυχημένη απόκρουση

Παλλήνη-Πήγασος 8-3-14γ copyΕπιτυχημένη απόκρουση

Παλλήνη-Πήγασος 8-3-14ζ copy

Παλλήνη-Πήγασος 8-3-14στ copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook