Ο κ. Κωστόπουλος υποδέχεται τον πρόεδρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης κ. Κρις Σπύρου

IMG_4330 copy

Διεθνή αέρα απέκτησε η χθεσινή εκδήλωση της παράταξης “Αγία παρασκευή η πόλη μας”, με την παρουσία του ομογενή κ. Κρις Σπύρου (Chris Spirou), προέδρου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, πρώην πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας Νιου Χαμσάιρ ΗΠΑ  και τέως πρόεδρο της Γερουσίας της Βουλής της Αμερικής. Ο κ. Κρις Σπύρου είναι ένας ιδαίτερα ισχυρός παράγοντας στην Αμερική, φίλος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και πρόεδρος της επιτροπής για την εκλογή της Χίλαρυ Κλίντον.

Είναι πρόεδρος της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας η οποία έχει σκοπό την αποκατάσταση του μεγάλου ναού της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε ενεργή εκκλησία της Ορθοδοξίας και η επανεγκαθίδρυσή της ως Ιερού Οίκου Προσευχής για όλους τους Χριστιανούς του κόσμου. Έδωσε επίσης αγώνες για το Σκοπιανό ζήτημα για να μην ονομαστούν τα Σκόπια “Μακεδονία”.

Τον κ. Σπύρου υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τίμος Κωστόπουλος –με την οικογένεια του οποίου υπάρχουν δεσμοί πολυετούς και δυνατής φιλίας. Εγκάρδιοι εναγκαλισμοί και πλατιά χαμόγελα συνόδευσαν τη συνάντηση των δύο αντρών.

Ο κ. Σπύρου στην ομιλία του αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον κ. Κωστόπουλο, για τον φίλο όπως είπε, και τόνισε ότι και το δικό του ξεκίνημα ήταν σαν αυτό του κ. Αντιδημάρχου, δηλαδή ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία ως δημοτικός σύμβουλος.

Σε ιδιαίτερη συνομιλία που είχαμε με τον κ. Κωστόπουλο μας μίλησε για τη φιλία που συνδέει τις δύο οικογένειες και μας εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμηση και το σεβασμό του προς τον κ. Κρις Σπύρου.

IMG_4334 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook