Περίφραξη/Σήμανση σε οικόπεδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής

PERIFR.OIKOPEDON 001

Προκειμένου να διασφαλιστεί και να προφυλαχθεί η ακίνητη περιουσία του Δήμου(οικόπεδα), έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του, όλες οι ενδεδειγμένες εργασίες περίφραξης οικοπέδων σε περιοχές της πόλης και κυρίως στην περιοχή Πευκακίων.

Επιπλέον, σε όλα τα περιφραχθέντα πλέον οικόπεδα τοποθετήθηκαν ταμπέλλες σήμανσης με την ένδειξη : «Δήμος Αγίας Παρασκευής».

Οι παραπάνω ενέργειες έχουν ως αποκλειστικό γνώμονα την προστασία της ακίνητης περιουσίας του Δήμου, η οποία επί πολλά έτη ήταν εγκαταλελειμμένη.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, κρίθηκαν επιβεβλημένες προκειμένου να αποτραπεί η όποια προσπάθεια καταπάτησης ή καταστροφής δημόσιας ακίνητης περιουσίας.

Σημειωτέον ότι κατά την εξέλιξη των εργασιών, εντοπίστηκαν περιπτώσεις καταπάτησης από ιδιώτες, για τις οποίες ήδη ελήφθησαν όλα τα προβλεπόμενα από το Νόμο μέτρα αποκατάστασης .

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook