Β. Γιαννακόπουλος: “ο Γ. Σταθόπουλος δεν έχει καμία τύχη με τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω ταύτισης”

Giannako-symmaxiaΕντύπωση μας έκανε η επισήμανση του κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου, κατά την ομιλία του στο άνοιγμα του εκλογικού του κέντρου, που αφορούσε τον άλλο υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο.

Ο κ. Γιαννακόπουλος  δήλωσε ότι η παράταξή του κατεβαίνει με ψηφοδέλτιο καθαρό και με όλα τα χρώματα, χωρίς να δέχεται στήριξη από κανέναν, αντίθετα από τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο που οδεύει προς τις δημοτικές εκλογές με την κάπα του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που δεν θα τον οφελήσει πολιτικά.

Ομολογουμένως είναι μια δήλωση που φέρνει απέναντι τους δύο υποψηφίους σε ένα πολύ βασικό σημείο. Ο κ. Γιαννακόπουλος φαίνεται ότι πράγματι κάνει μια νέα αρχή, χωρίς κομματικά κατάλοιπα και δείχνει να θέλει να διαχωρήσει τη θέση του. Είναι γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί καμία στήριξη ή χρίσμα, σε αντίθεση με τον κ. Σταθόπουλο που τόσο η τοπική όσο και η νομαρχιακή και ο κεντρικός ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν δημόσια στα ΜΜΕ την στήριξή τους στην “Νίκη των πολιτών” και εως τώρα εκείνος δεν έχει κάνει καμία κίνηση που να φανερώνει την μη αποδοχή αυτής της στήριξης.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook