Βασίλης Ζορμπάς VS Γιάννης Σταθόπουλος: Πες το ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ, δεν είν΄κακό! (video)

Τα αίματα άναψαν στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ (2/4/2014) μεταξύ Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και Γιάννη Σταθόπουλου και τον Δήμαρχο να ρωτάει ευθέως τον κ. Σταθόπουλο αν είναι αριστερός ή αριστερός του χαβιαριού!!!

zorbas-stathopoulos

Καταπέλτης ο Δήμαρχος, ζήτησε από τον κ. Σταθόπουλο να παραδεχτεί δημόσια πλέον ότι έχει δεχτεί το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή που είναι έκδηλο μετά τις ανακοινώσεις τόσο της τοπικής, όσο και της Νομαρχιακής οργάνωσης, αλλά και της κεντρικής με δελτία τύπου προς όλα τα ΜΜΕ. Τον αντιλαμβάνεται όμως πλήρως, είπε,  γιατί ακολουθεί την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να απαξιώσει τις χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ. Επίσης δεν παραδέχεται φανερά την αποδοχή του χρίσματος γιατί θα υπάρξουν σοβαρότατες απώλειες από την παράταξη, ατόμων που προέρχονται από πιο δεξιές πτέρυγες και που όπως είναι αναμενόμενο δεν θα τους αρέσει κάτι τέτοιο, όπως για παράδειγμα ο κ. Σιδέρης.

Γι’ αυτό ακολουθεί μια ασαφή τακτική και δηλώνει ανεξάρτητος ενώ δεν είναι, όπως και στις εκλογές του 2010 όταν αναζητούσε πολιτική ομπρέλα στους διάφορους κομματικούς σχηματισμούς.

Ο κ. Σταθόπουλος σε όσα του καταμαρτύρησε ο Δήμαρχος μίλησε για στήριξη από τρία κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜ.ΑΡ, Οικολόγους Πράσινους) και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γράφει πως στηρίζει την παράταξη σεβόμενος την αυτονομία και την ανεξαρτησία της, για να λάβει στη συνέχεια αποστομωτικές απαντήσεις από τον Δήμαρχο και τον κ. Ησαΐα. Ο μεν Δήμαρχος κατήγγειλε ότι τη στήριξη από τη ΔΗΜ.ΑΡ την έλαβε κατά πλειοψηφία 12-9 αφού μαζεύτηκαν μόνο 17 άτομα και έστειλε δικούς του ανθρώπους να τον στηρίξουν. Ο δε κ. Ησαΐας διάβασε απόσπασμα από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρει ότι συμμετέχει και στηρίζει τις τοπικές παρατάξεις και δεν γράφει πουθενά για αυτονομία.

Χλιαρή ήταν η αντίδραση του κ. Σταθόπουλου που για μια ακόμα φορά ακολουθεί μεσοβέζικες οδούς και δεν παραδέχεται, αλλά  ούτε και απορρίπτει την πολιτική κάπα που του έχει ρίξει στους ώμους ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιθανόν αυτή η αδυναμία να λαμβάνει μία απόφαση και να εμμένει σε αυτή να του κοστίσει πολύ ακριβά στο τέλος. Ο κόσμος πλέον ζητά ξεκάθαρες καταστάσεις, θέλει να γνωρίζει για να ψηφίζει. Η τακτική αυτή του κ. Σταθόπουλου μόνο απορίες δημιουργεί. Μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν θα μπορεί να καταφέρει την εκλογή του με τη στήριξη του κόσμου και μόνο, ή θεωρεί αναγκαία την κομματική στήριξη.

Πόσο θα μπορούσε άραγε να αντέξει στη βροχή χωρίς ομπρέλα;

.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook