Και ναι! Είναι αήττητες και πρώτες!!!

2014-04-05 17.42

Με το σπαθί τους κέρδισαν την πρωτιά. 8 αγώνες δύσκολους ή εύκολους, δεν έχει σημασία, τους πάλεψαν, τους κέρδισαν, μα πάνω απ’ όλα τους διασκέδασαν.

2014-04-05 17.53

Ο λόγος για τις παγκορασίδες-1 του βόλλευ του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ που με το σημερινό αγώνα πέρασαν επάξια στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ. Χωρίς ούτε ένα χαμένο παιχνίδι, είδαν τους κόπους τους και την προσπάθειά τους να δικαιώνονται.

2014-04-05 16.10

Ντέρμπυ ο εντός έδρας αγώνας (στο κλειστό της Νότου) με τον γείτονα ΧΟΛΑΡΓΟ που έπαιξε πολύ καλά βγάζοντας φοβερές άμυνες και ικανοποιητικές επιθέσεις. Στο πρώτο σετ οι παγκορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ άργησαν να βρουν το ρυθμό τους, όμως με τη δύναμη ψυχής που τις διακρίνει και εφαρμόζοντας το παιχνίδι που γνωρίζουν, κέρδισαν τον αγώνα. Δυνατά καρφιά και πολύ καλά σερβίς ήταν το μενού του αγώνα. Η νίκη ήρθε σιγά-σιγά αφήνοντας την κερκίδα ξέπνοη.

PegasosTeliko1

 

Η κερκίδα των γηπεδούχων ήταν ασφυκτικά γεμάτη από τους γονείς και τους φίλους που ήρθαν να ενισχύσουν τις Αγιοπαρασκευιώτισες αθλήτριες.

 

Πολύ καλή και αντικειμενική και η διαιτησία των Καπάνταη και Καρατζογλίδου.

 

Πρώτες λοιπόν και μαθηματικά στον ομιλό τους προκρίνονται στους 14 με δεύτερη την ΓΑΙΑ ΣΠΑΤΩΝ. Τα δύσκολα συνεχίζονται, τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής θα πρέπει να συνεχίσουν να αγωνίζονται διεκδικώντας μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη στην έδρα της ΕΣΠΑΑΑ στο Ολυμπιακό στάδιο και θα αναδείξει του μελλοντικούς “αντιπάλους”. Μέχρι τότε αξίζουν μια ανάπαυλα και ένα καλό φαγητό σαν αυτό που ετοιμάζει ο Σύλλογος για την Κυριακή 6/4/14 στην τοπική ταβέρνα ο “Γάιδαρος”, που είναι και ένας από τους χορηγούς του ΠΗΓΑΣΟΥ.

2014-04-05 17.54

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1 – ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1        3 – 1

Τα σετ αναλυτικά:  18-25,    25-13,   25-21    και     26-24

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1

Προπονητής: Γ. Παύλου

Παίκτριες: Γκίκα Νεφέλη (Α), Μωραΐτη Αγγελική, Οικονόμου Βίκυ, Αγγελή Αριάννα, Παπανικολάκη Νεφέλη, Λιβιεράτου Νεφέλη,   Παπακωνσταντοπούλου Χριστίνα,  Παπαδοπούλου Ελισσάβετ, Ανδριοπούλου Γεωργία, Αντωνοπούλου Φαίη, Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα.

Για τον ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1

Προπονητής: Α. Γερονίκος

Παίκτριες: Βλάχου, Καπέτα, Ψιλοπούλου, Δουκάκη (Α), Μπαχλαβά, Καλαμάρη, Πιτσικάλη, Τζάφου, Καραπαναγιώτη, Τσώνη, Νικολοπούλου-Τσατσαρώνη, Οκουνγκμποοκα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καπάνταης Γιώργος, Καρατζογλίδου Σοφία

 2014-04-05 17.51

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook