Γιορτή για την Κυπελλούχο Ελλάδας 2014 Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ 2014 copy

Ημέρα δόξας σήμερα για το κλειστό γυμναστήριο στην οδό Νότου στην Αγία Παρασκευή που υποδέχτηκε το Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο Σάλας.

Αιτία η ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ που πριν λίγες μέρες στέφτηκε Κυπελλούχος Ελλάδας 2014. Οι προσπάθειες και οι σκληροί αγώνες αποδίδουν τα εύσημα. Οι αθλητές της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έκαναν περήφανη την Αγία Παρασκευή. Σήμερα γιόρτασαν αυτή την επιτυχία τους μαζί με συγγενείς, φίλους και παράγοντες της πόλης.

Τα παιδιά των Ακαδημιών έφεραν το Κύπελλο και το τοποθέτησαν στο βάθρο που είχε στηθεί για το σκοπό αυτό. Σε περίοπτη θέση το κύπελλο με την ελληνική σημαία και την σημαία του σωματείου περιτριγυρισμένο από άσπρα και μπλε μπαλόνια, περίμενε αθλητές, παράγοντες και δημοτικούς παράγοντες να φωτογραφηθούν μαζί του. Η χαρά περίσσευε.

Παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος του σωματείου κ. Γιάννης Πάνου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τους αγώνες της, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους και ζήτησε τη συμμετοχή όλων στους αγώνες για τα play – off του πρωταθλήματος που ξεκινάνε από αύριο. Επίσης ζήτησε η Δημοτική Αρχή να είναι δίπλα στην ομάδα, όχι μόνο τώρα που νίκησε.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς πέρα από τις ευχές προς την ομάδα και τα συγχαρητήρια για τη νίκη, ζήτησε δημόσια συγνώμη που οικονομικά δεν έχει στηρίξει την ομάδα και επειδή, είπε, “λέγομαι Ζορμπάς και είμαι καθαρός θα φροντίσω να αποκαταστήσω την αδικία”. (Θέλει ψυχή να αναγνωρίζει κανείς τα λάθη του και να ζητά συγνώμη. Ο κ. Ζορμπάς είναι γνωστός για την τιμιότητά του και την ντομπροσύνη του).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος ΠΕΠΣ κ. Όμηρος Εμμανουηλίδης και το μέλος κ. Κίμωνας Αναστασίου.

Κατά τη διάρκεια παρουσιάστηκε βίντεο με στιγμιότυπα από τον αγώνα που έδωσε τη νίκη.

IMG_5858 copyΠαρόντες στην εκδήλωση ήταν οι επικεφαλής παρατάξεων κκ Βασίλης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Σταθόπουλος, ο Αντιδ/χος Τίμος Κωστόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Σωτήρης Ησαΐας, Διονύσης Λέκκας, Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, Μιχάλης Γαβράς, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, τα μέλη του ΠΑΟΔΑΠ κκ Παύλος Σταθόπουλος και Αθανάσιος Δημακόπουλος, Από το αθλ. σωματείο ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ο κ. Γιάννης Μαραγκός, ο τεχνικός Διευθυντής Φιλάθλων Χολαργού κ. Δημήτρης Μωραΐτης, από το σύλλογο Τσακού ο κ. Μπεθάνης Δημήτρης και η κ. Μπέτυ Σκόνδρα, από το σύλλογο Κρητών ο κ. Νικολουδάκης Γιάννης και ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης πρ. δημοτικός σύμβουλος και πρ. πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Πάνου για την τιμή που μας έκανε να μας αναφέρει και για τα καλά του λόγια. Να τον διαβεβαιώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας θα είναι πάντα παρούσα και αρωγός στην όποια προσπάθεια του Σωματείου.

 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook