Ποιοί δεν ήθελαν το μετρό στην Αγία Παρασκευή; Σε ποιούς έριξε ευθύνες ο Βασίλης Ζορμπάς;(video)

Στο πάνελ της  εκπομπής της ΝΕΡΙΤ “Εκλογές 2014” είδαμε σήμερα το πρωί (8/5/2014) τον υποψήφιο και νυν Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά, να συζητά με δύο ακόμα υποψηφίους, άλλων Δήμων, τα προβλήματα των πόλεών τους.

zorbas-nerit

Τα κύρια βασικά θέματα που αναφέρθηκε ο κ. Ζορμπάς, κατόπιν ερωτήσεων, ήταν η ανάπλαση της Αγίου Ιωάννου, το κολυμβητήριο και το μετρό. Παρουσίασε την προσφορά της κοινωνικής πολιτική που ακολούθησε η Δημοτική αρχή και ζήτησε από τους συνδημότες μας, να μην ντρέπονται αν χρειάζονται βοήθεια και να απευθύνονται στο Δήμο για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ζήτησε από τους πολίτες να μην ακούνε τις φήμες, και αυτούς που τάζουν θέσεις (προσλήψεις) και γιατί ήδη έχουν διορίσει την μισή Αγία Παρασκευή.

Μιλώντας για το πρόβλημα της στάθμευσης, τόνισε την αναγκαιότητα της Δημοτικης αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων. Γι’ αυτό θα πρέπει να επανέλθουν με όποιον τρόπο στους Δήμους.

Όσο για το μετρό, το οποίο θα έλυνε ένα μέρος του προβλήματος της στάθμευσης, δήλωσε ότι το έδιωξε ο κ. …

Παρακολουθείστε το video που ακολουθεί.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook