Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς υποδέχτηκε τις χρυσές αθλήτριες του 5ου Γυμνασίου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

ΤΟΥ 5ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ

ΣΤΗ «ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ 2014»

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς υποδέχτηκε την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, στο Δημαρχείο,  τις μαθήτριες του 5ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής στον Τσακό, οι οποίες  συμμετείχαν στην «Μαθητιάδα 2014» και με τις αθλητικές τους διακρίσεις έκαναν περήφανη την Αγία Παρασκευή .

Η «Μαθητιάδα 2014» πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 6 Μαΐου στην Πρώτη Σερρών.

Στο θεσμό αυτό λαμβάνει μέρος ένα Σχολείο από κάθε Νομό της χώρας μας. Συμμετέχουν επίσης ελληνόφωνα Σχολεία από το εξωτερικό.

Οι επτά μαθήτριες εκπροσώπησαν επάξια στη διοργάνωση όχι μόνο το Δήμο μας αλλά και ολόκληρο το Νομό Αττικής.

Έλαβαν μέρος σε δύο ομαδικά αθλήματα (Volley και BeachVolley) και κατέκτησαν δύο χρυσά μετάλλια.

Σαν αποτέλεσμα της εξαιρετικής τους εμφάνισης και των σημαντικών τους διακρίσεων δέχτηκαν πρόσκληση από Ελληνόφωνο Σχολείο της Γερμανίας για αδελφοποίηση των δύο Σχολείων  και για να λάβουν μέρος από κοινού σε αθλητική διοργάνωση.

Τις μαθήτριες συνόδευε  ο προπονητής τους και Γυμναστής του 5ου Γυμνασίου κ. Γιάννης Παύλου (Δημοτικός Σύμβουλος-Αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ).

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τις μαθήτριες που τίμησαν με το ήθος και τις αθλητικές τους επιδόσεις και έκαναν υπερήφανους τους πολίτες όχι μόνο της πόλης μας αλλά και του Νομού μας. Τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία τόσο στα αθλητικά όσο και στα εκπαιδευτικά τους βήματα  τονίζοντάς τους χαρακτηριστικά ότι  «η μόρφωση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση και θέτει τις υγιείς βάσεις για την επιτυχία οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας του ανθρώπου ».Στη συνέχεια, οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα και τις προτάσεις τους και να έχουν μια εποικοδομητική συζήτηση με το Δήμαρχο.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook