Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η «γιορτή δημιουργίας»

8H ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

217-IMG_4047

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η «γιορτή δημιουργίας» των παιδιών του Δήμου μας, που ξεκίνησε την Παρασκευή 2 Μαΐου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 .

Στις εκδηλώσεις της «8ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας», πήραν μέρος 1200 περίπου μαθητές από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης παρουσιάζοντας στους γονείς και στους δασκάλους ,στους συμμαθητές τους και κυρίως στην τοπική κοινωνία τις δημιουργίες τους .Τα παιδιά συμμετείχαν με κέφι και ενθουσιασμό σε θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς, μουσικά συγκροτήματα, ζωγραφική, φωτογραφία, κατασκευές και εικαστικές δημιουργίες .

10-IMG_3688

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους εργάσθηκαν με ζήλο για την επιτυχία της 8ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας.
Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων που υποστήριξαν και ανέδειξαν το θεσμό, τους διευθυντές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου μας και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του, τους θεατρολόγους που σκηνοθέτησαν τις σχολικές παραστάσεις και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που οργάνωσαν και συντόνισαν την προσπάθεια.
Κυρίως όμως θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά μας που με τη συμμετοχή τους έδωσαν αισιοδοξία και ζωντάνια στη σημαντική αυτή γιορτή της μαθητικής δημιουργίας.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook