Θετική η απάντηση του Δημήτρη Αλεφαντή στο κάλεσμα-πρόσκληση του Βασίλη Ζορμπά

Δήλωση Δημήτριου Αλεφαντή

 

alefantisΣε όλη μου την πορεία, από το 2008 όταν δημιούργησα την Πρωτοβουλία Ευθύνης, συμμετέχοντας στην προηγούμενη δημοτική αρχή ως Αντιδήμαρχος Διοίκησης και μέχρι σήμερα, έχω αποδείξει περίτρανα ότι δεν έχω προσωπικές στρατηγικές και ότι συνεχίζω με αποκλειστικό σκοπό το καλό της πόλης μας.

Αυτή η πάγια πεποίθησή μου έχει επιβραβευθεί από τους συμπολίτες μου που με τιμούν με την ψήφο τους, φέρνοντάς με μάλιστα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους, στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ποτέ δεν έκρυψα την ιδεολογική μου καταγωγή.

Ποτέ δεν συμβιβάστηκα με θέσεις και αξιώματα.

Ποτέ δεν αμφισβήτησα την προτίμηση των συμπολιτών μου.

Σήμερα, τρεις ημέρες μετά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, η αποτίμηση των πολιτών της Αγίας Παρασκευής για το έργο της σημερινής διοίκησης είναι τουλάχιστον θετική.

Οι πολίτες με την ψήφο τους μας δείχνουν πάντοτε το σωστό και το λάθος, ανεξάρτητα με τη δική μας θεώρηση, την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να αναθεωρούμε πάντοτε μετά τις εκλογές.

Δεν μπορώ παρά να σεβαστώ την μεγάλη επιδοκιμασία των πολιτών στη σημερινή διοίκηση, στην οποία είχα την τιμή να συμμετέχω.

Μετά το κάλεσμα του Βασίλη Ζορμπά για εκ νέου συστράτευση μαζί του, έχω να δηλώσω ότι θα υποστηρίξω την συνέχιση του έργου του, πάντοτε με την ίδια κριτική διάθεση, με την ίδια σθεναρή αντίσταση σε ζητήματα που δεν συνάδουν με τα πιστεύω μου και με την ίδια παραγωγική διάθεση σε ζητήματα που θεωρώ ότι είναι για το καλό της πόλης μας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook