Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Παναγιώτης Μάργαρης. Τους απολαύσαμε απόψε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

IMG_0021 copy

Ο κήπος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ήταν μικρός απόψε για να χωρέσει όλον αυτό τον κόσμο που συγκεντρώθηκε. Πολλοί αναγκάστηκαν να μείνουν έξω από τα κάγκελα της περίφραξης και να παρακολουθήσουν από εκεί τη μουσική βραδιά. Αφορμή το 1οήμερο, που αποτελεί θεσμό πλέον για την Αγία Παρασκευή.

IMG_9981 copy

Την παρουσίαση έκανε η πρόεδρος της Βιβλιοθήκης κ. Δήμητρα Πανουσοπούλου.

“Βραδιά μουσικής απόψε. Μικρός ο κήπος μας, για να χωρέσει, μεγάλοι οι καλλιτέχνες μουσικοί που θα ακούσουμε.

IMG_9970 copyΔεξιοτέχνης της κιθάρας ο ένας, ασχολείται με τη σύνθεση και ενορχήστρωση τραγουδιών και ορχηστρικής μουσικής. Έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές και συνθέτες σε συναυλίες και δισκογραφία. Σαν κιθαρίστας και συνθέτης, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1500 συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τώρα ο άλλος από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τη μουσική. Στα 20 του χρόνια δημιουργεί με τον Παύλο Κικριλή και τον Τάκη Βασαλάκη το συγκρότημα P.L.J, το οποίο αργότερα μετονομάζεται σε “Τερμίτες”. Το 1989 ξεκινά η προσωπική του σταδιοδρομία σαν συνθέτης, ερμηνευτής αλλά και στιχουργός. Μια μεγάλη σπουδαία μουσική διαδρομή έως σήμερα, με εκατοντάδες εμφανίσεις, συνεργασίες και δισκογραφική δουλειά.

Απόψε στη σκηνή της Βιβλιοθήκης μας, οι δύο φίλοι συναντιούνται και μας παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή.

Μαζί μας

Παναγιώτης Μάργαρης στην κιθάρα

ερμηνεία Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.”

IMG_0023 copy

IMG_0006 copy

IMG_0042 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook