Η γειτονιά του Τσακού για μια ακόμα φορά έδωσε το καλοκαιρινό γιορτινό παρόν της!

20140705_205132 copy

Την τιμητική του είχε χθες βράδυ ο Σύλλογος Τσακού, αφού η γιορτή που διοργάνωσε στέφθηκε με επιτυχία. Πλήθος κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο, γέμισαν το προαύλιο του 3ου Δημοτικού και απήλαυσαν ζωντανή μουσική, χορούς, φαγητό και ποτό. Μα πάνω απ’ όλα μετράει η παρέα! Φίλοι, συγγενείς ή απλά γνωστή βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και γέλασαν, αστειεύτηκαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

20140705_210256 copy

Ο πρόεδρος κ. Σαββίδης ευχαρίστησε θερμά τους συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν και όσους προσκόμισαν τρόφιμα προς βοήθεια των οικογενειών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, ευχαρίστησε και τους δημοτικούς παράγοντες (υφιστάμενους και νεοεκλεγέντες) που έδωσαν το παρόν, μίλησε για τους εθελοντές της πυροπροστασίας και το έργο που προσφέρουν και παρουσίασε τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που μας διασκέδασαν.

Μοντέρνοι χοροί έκαναν την έναρξη και ακολούθησαν οι παραδοσιακοί που μας ταξίδεψαν σε διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και μέλη συλλογικοτήτων της Αγίας Παρασκευής.

Η γειτονιά του Τσακού για μια ακόμα φορά έδωσε το καλοκαιρινό γιορτινό παρόν της!

Συγχαρητήρια αξίζουν στον ακούραστο πρόεδρο κ. Βασίλη Σαββίδη και στα μέλη του ΔΣ για τη διοργάνωση αυτής της βραδιάς.

20140705_213522 copy

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter