Αίτημα των παρατάξεων να μην αποσταλούν τα στοιχεία

ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
από τις πέντε παρατάξεις

oι νέοι φάκελοι παρουσιάζουν

Με θετική ψήφο των πέντε εκ των έξι παρατάξεων («λευκό» δήλωσαν πέντε Σύμβουλοι της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» και ένας ψήφισε αρνητικά), το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής:
«Θεωρεί προσχηματική την αίτηση του ΥΠ.Δ.Μ.Η.Δ. για τον επανέλεγχο των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου σε συμβάσεις αορίστου χρόνου ανεξάρτητα από τις σχέσεις εργασίας, μιας και το ασαφές νομικά πλαίσιο, η ανυπαρξία διευκρινίσεων για μια σειρά ζητημάτων (που έχουν κριθεί ήδη από τα δικαστήρια, το ΑΣΕΠ και τα Υπηρεσιακά Συμβούλια) αποβλέπει στην απόλυση εργαζομένων και στην κατάργηση θέσεων των ήδη αποδυναμωμένων Ο.Τ.Α.
Γι’ αυτό αποφασίζει να μην παρασχεθούν τα αιτούμενα στοιχεία και καλεί τον Δήμαρχο να δώσει την εντολή για μη αποστολή τους».

Σημειώνουμε ότι μετά από λεπτομερή ανάλυση του θέματος από τη Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών, υπέρ της απόφασης ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας «ΝΙΚΗ των Πολιτών», όπως και οι Σύμβουλοι των παρατάξεων «Συμμαχία Ευθύνης», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Μια γενιά μπροστά» και «Φυσάει κόντρα» και με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.