Υπό κατάληψη τώρα το 1ο ΕΠΑΛ και το 4ο Λύκειο Αγ. Παρασκευής

Epal katalipsi copy1ο ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής

Υπό κατάληψη τελούν αυτή την ώρα (8/10/14, 6:00μμ) τόσο το 1ο ΕΠΑΛ , όσο και το 4ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής απ’ όπου και οι εικόνες.

Οι καταλήψεις στα δύο τοπικά λύκεια ξεκίνησαν πριν μερικές μέρες, στο διάστημα αυτό υπήρξε μία μικρή διακοπή είτε από την πλευρά των καταληψιών (4ο), είτε με την παρέμβαση ορισμένων γονιών (ΕΠΑΛ), χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού και στα δύο σχολεία συνεχίζεται η κατάληψη.

Σύμφωνα με τους μαθητές ο λόγος που τους ώθησε στην ενέργεια αυτή είναι η υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας και οι αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση  στο εκπαιδευτικό σύστημα, όπως η Τράπεζα θεμάτων που βρίσκει αντίθετους.

 

4o lykeio katalipsi copy4ο ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.