Απολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Κοντοπεύκου και έναρξη εκλογικής διαδικασίας(video)

IMG_2523 copyΣτο Κοντόπευκο σήμερα (12/10/2014) είναι σημαντική ημέρα αφού πραγματοποιούνται οι εκλογές του Συλλόγου που ασχολείται με όλα τα προβλήματα της περιοχής. Πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προεδρείου, πραγματοποιήθηκε απολογισμός από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Ματσούκα του έργου που τελέστηκε τα προηγούμενα 2 χρόνια.

Πρόεδρος για την διαδικασία απολογισμού και εκλογών ορίστηκε ο κ. Μιχάλης Γαβράς.

Στην ομιλία του ο κ. Ματσούκας αναφέρθηκε στο σκοπό για τον οποίο δημιουργείται ένας σύλλογος. Για τις σχέσεις του συλλόγου με τη Δημοτική Αρχή δήλωσε ότι η εκάστοτε Δημοτική Αρχή θεωρούσε το σύλλογο “δύναμη αντιπολίτευσης” και ελάχιστα έως καθόλου συνεργαζόταν μαζί του. Όσο αφορά τη νέα Δημοτική Αρχή τόνισε ότι περιμένει η προεκλογική εξαγγελία για συνεργασία με τις συλλογικότητες να γίνει πράξη άμεσα.

Επισης σημείωσε ότι η συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις του συλλόγου είναι μεγάλη, όταν όμως πρόκειται να συζητηθούν σοβαρά προβλήματα, η συμμετοχή τους είναι μικρή.

Ο ίδιος αισθάνεται ικανοποιημένος από τις δράσεις που αναπτύχθηκαν αυτή τη διετία και ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ για την προσφορά τους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις και τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων και αναφορά στα προβλήματα που αφορούν την περιοχή.

Για το τέλος άφησε ο κ. Ματσούκας το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του Κοντοπεύκου. Είναι ένα έργο που το είχε ανάγκη η περιοχή και αυτό φαίνεται τώρα που κάποια τμήματα ολοκληρώνονται.

Ανακοίνωσε ότι την επόμενη Κυριακή (19/10/2014) μία ομάδα πολιτών του Κοντοπεύκου σε συνεργασία με το τμήμα πρασίνου του Δήμου θα κλαδέψουν τα δέντρα από την Σουλίου, Χαλανδρίου έως τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Ραντεβού στις 9:30πμ έξω από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.

Και τέλος ανακοίνωσε ότι μετά από τρείς συνεχείς θητείες  δεν θα συμμετέχει ως υποψήφιος στις εκλογές. Θα είναι όμως παρόν για το Κοντόπευκο από άλλη θέση.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία των εκλογών και σας παρουσιάζουμε τους υποψηφίους. Η κάλπη θα κλείσει στις 17:30μμ.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Βλάσση Ελευθερία

Δήμα Σοφία

Ζιώγα-Κοσκολιού Αλέκα

Κατσιαβός Γεώργιος

Κατσιώνη Αγγελική

Κουτσογιάννη Παρασκευή

Κωνσταντάκης Παναγιώτης

Μίχου Ελένη

Παπάζογλου Αντώνης

Πριφτάκης Παναγιώτης

Ριτζάκης Λεωνίδας

Σουλτάτος Αναστάσιος

 

IMG_2532 copyΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για επιβεβαίωση των λόγων του κ. Ματσούκα ήταν η μικρή παρουσία κατοίκων στη συνέλευση αυτή. Η μη συμμετοχή τους τους αφαιρεί αυτόματα το δικαίωμα να παραπονεθούν αργότερα στον όποιο πρόεδρο και το ΔΣ για τυχών πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν. Η δημιουργία συλλόγου μιας περιοχής δεν σημαίνει ότι αφήνουμε λίγους εθελοντές να κάνουν όλη τη δουλειά για μας. Τουλάχιστον να τους προσφέρουμε στήριξη με την παρουσία μας. Και αυτό ισχύει για όλους τους συλλόγους.

Το AgiaParaskevi-images.gr όπως πάντα είναι και θα είναι δίπλα στους συλλόγους της πόλης. Ήταν παρόν και κατέγραψε την απολογιστική συνέλευση και μόνο αυτό, και θα σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα των εκλογών αμέσως μόλις έχουμε τις πρώτες ειδήσεις.

*****

Ομιλία προέδρου κ. Γιώργου Ματσούκα

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.