Με επιτυχία και σημαντικές ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Ένωσης Γονέων

Μια σημαντική Ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής με θέμα: “Η Γνώση είναι η Δύναμή μας, Ενημερώνομαι και συμμετέχω στο σύλλογο γονέων του σχολείου μας”.

IMG_2547 copy

Την ημερίδα διοργάνωσε η Ένωση Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής και βρήκε σημαντική ανταπόκριση από τους πολίτες-γονείς.

Η εκδήλωση ανοιξε με χαιρετισμό της προέδρου της Ένωσης κ. Μπασακίδου-Καράμπελα, συνεχίστηκε με ομιλίες σχετικά με την ανάγκη κινητοποίησης των συλλόγων, το ρόλο και τα όριά τους, τις σχέσεις με τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς, τις αρχαιρεσίες και την ανάγκη συμμετοχής, το συμβούλιο σχολικής κοινότητας και το σχολικό συμβούλιο, την ιεραρχία στη σχολική κοινότητα και το ρόλο της Ένωσης Γονέων σε σχέση με τα θέματα παιδείας και τις διεκδικήσεις.

IMG_2543 copy

Ακολούθησε αναφορά στις σχολικές επιτροπές και στη ΔΕΠ (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας).

Το τρίτο μέρος της ημερίδας εστιάστηκε στα αντικειμενικά προβλήματα των σχολείων (επισκευές, συντηρήσεις, καθαρίστριες, ΦΗΧ, παραχωρήσεις χώρων κλπ).

Κατά της διάρκεια αυτής παραβρέθηκαν πέρα από τους  γονείς, μέλη των συλλόγων γονέων των σχολείων, ο εντεταλμένος παιδείας καιι πρόεδρος της ΔΕΠ κ. Γκόνης και δημοτικοί παράγοντες.

Η σελίδα μας πάντα πρωτοπορεί και παραβρίσκεται σε όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο. Δεν μπορούσε να απουσιάζει από μία τόσο σηναντική ημερίδα.

2014-10-12 11.44

2014-10-12 11.50

2014-10-12 12.06

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.