Συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Yannick Mayeux, πρ. προέδρου της Αδελφοποίησης του St-Brieuc

αδελφοποίηση

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κος Ιωάννης Σταθόπουλος και η Επιτροπή Αδελφοποίησης του Δήμου μας εκφράζουν δι’εμού τη βαθιά θλίψη τους για τον άδικο χαμό του Yannick Mayeux, πρώην Αντιδημάρχου Πολιτισμού και πρώην προέδρου της Επιτροπής Αδελφοποίησης της γαλλικής πόλης St-Brieuc.

  Μέσα από την αδελφοποίηση των πόλεών μας είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά έναν εξαίρετο άνθρωπο και φίλο. Χάρις σ’αυτόν ζήσαμε αξέχαστες στιγμές φιλοξενίας στο Saint-Brieuc και αναπτύξαμε ισχυρούς δεσμούς φιλίας με μέλη της Επιτροπής και κατοίκους της αδελφοποιημένης μας πόλης.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Άννα Αλβέρτου

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.