Σε παρατυπίες υπέπεσε ο οργανισμός κοινής ωφέλειας

  vdsl3

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι η Τεχνική Υπηρεσία αναγκάσθηκε να διακόψει χθες 11/11/2014 την κατασκευή φρεατίου Οπτικών Ινών στις οδούς Λευκωσίας και Ελ. Βενιζέλου όπου ο Εργολάβος ξεκίνησε εργασίες χωρίς κατασκευαστικά σχέδια.

Επόμενη αυθαιρεσία εντοπίστηκε στην οδό Βενιζέλου όπου συνεργείο του ΟΤΕ, χωρίς άδεια άνοιξε όρυγμα 50 μέτρων τις προηγούμενες μέρες και το «έκλεισε» γρήγορα. Ο έλεγχος της Τεχνικής Υπηρεσίας σήμερα έδειξε ότι το πάχος του μπετόν που κάλυψε το όρυγμα αντί για 10 εκατοστά ήταν 5. Κατόπιν αυτού εκλήθη ο ΟΤΕ να συμμορφωθεί αποκαθιστώντας την παρατυπία και θα επιβληθεί πρόστιμο.

Διευκρινίζουμε επίσης ότι σε όλα τα ΚΑΦΑΟ καλωδιώσεων γίνονται πλέον μεγάλα φρεάτια επί του οδοστρώματος που απαιτούν ιδιαίτερη επίβλεψη εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας, πλήρη έλεγχο τήρησης προδιαγραφών και τέλος ότι σε καλό σημείο βρίσκεται η συμμόρφωση στα έργα Φυσικού Αερίου.

 

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών        Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕΤΣΑΤΩΔΗ                               ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.