4 Αθλητικά σωματεία της πόλης ζητούν Κλειστό Προπονητήριο από το Δήμαρχο

  • ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (μπάσκετ ανδρών)
  • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (μπάσκετ γυναικών)
  • ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ  ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (βόλεϊ)
  • Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ποδόσφαιρο σάλας)

sports balls

 

Προς : κ. Γιάννη Σταθόπουλο, Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

 Κοιν. : 1) κ. Ελισάβετ Πετσατώδη, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών

             2) κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ, Πρόεδρο ΠΑΟΔΑΠ

             3) Δημοτικοί Σύμβουλοι

             4) Μέλη ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ

 

Θέμα  :  ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ

 

Κε Δήμαρχε,

Γνωρίζετε ότι το πρόβλημα της έλλειψης κλειστού προπονητηρίου για μπάσκετ – βόλεϊ – ποδόσφαιρο σάλας, εκτός από χρόνιο έχει πλέον καταστεί και οξύ.

Εκατοντάδες παιδιά των υποδομών μας, αλλά και οι πρώτες ομάδες μας στριμώχνονται καθημερινά μέσα στα δύο κλειστά (Κοντόπευκο για μπάσκετ, Νότου για βόλεϊ και ποδόσφαιρο σάλας), μια και τα τελευταία 20 χρόνια κανένα νέο έργο αθλητικής υποδομής έχει γίνει στην πόλη μας, ενώ το ίδιο διάστημα ο πληθυσμός έχει διπλασιαστεί.

Αδιάψευστος μάρτυρας είναι το πρόγραμμα ωρών χρήσης  των δύο γηπέδων, όπου θα διαπιστώσετε ότι οι προπονήσεις τελειώνουν καθημερινά γύρω στις 23.30 κάθε βράδυ, με μεγάλη ταλαιπωρία για τους αθλητές και αθλήτριές μας, αλλά και τους γονείς τους, ιδιαίτερα δε για όσους/όσες φοιτούν στα Λύκεια της πόλης με το βεβαρημένο πρόγραμμα μαθημάτων.

Αδιάψευστος επίσης μάρτυρας οι ακαδημίες μας που αναγκαζόμαστε να γυμνάζουμε τα μικρά μας παιδιά με “βάρδιες” γιατί απλούστατα δεν χωράνε πια στην ίδια προπονητική ώρα.

Απότοκος της έλλειψης χώρων είναι και η “μάχη” που κάθε Σεπτέμβρη δίνουν τα σωματεία για να εξασφαλίσουν τις ώρες χρήσης των γυμναστηρίων, “μάχη” με πολλές δυσάρεστες εικόνες και της οποίας εσείς για πρώτη φορά γίνατε “μέρος” της και γνωρίσατε από πρώτο χέρι τις αντιπαραθέσεις, αλλά και τις επικρίσεις σε βάρος σας από πολλές πλευρές, διότι στο τέλος, όποια απόφαση και να πάρετε, ουδείς μένει ικανοποιημένος.

Δυστυχώς μέχρι τώρα ουδεμία δημοτική αρχή κατάφερε να επιλύσει το χρόνιο αυτό πρόβλημα, ενώ όλες το συμπεριλαμβάνουν στα προεκλογικά τους προγράμματα, δίνοντας την υπόσχεση ανέγερσης ενός κλειστού προπονητηρίου στο Αθλητικό Κέντρο στα Πευκάκια, την οποία μετά τις εκλογές με προφάσεις και δικαιολογίες την παραπέμπουν στις ελληνικές καλένδες.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η δική σας δημοτική αρχή δεν θα συνεχίσει την ίδια πολιτική παροχολογίας άνευ αντικρίσματος. Με έκπληξή μας όμως διαπιστώσαμε ότι στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015 που εισάγετε για ψήφιση την Τετάρτη 19/11/14 δεν συμπεριλαμβάνεται κωδικός για την ανέγερση αυτού του έργου.

Κύριε Δήμαρχε,

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για το αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης μας, πιστεύουμε ότι αυτή η σοβαρή παράλειψη έγινε εκ’ παραδρομής. Σας καλούμε λοιπόν να δηλώσετε με παρρησία την πολιτική σας βούληση εντάσσοντας το έργο του Κλειστού Προπονητηρίου στα Πευκάκια μέσα στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015.

 

Αναμένοντας τις ενέργειές σας

Με εκτίμηση

 

Για την ΚΑΠ                                   Γ. Οικονόμου

Για τον ΓΣΑΠ                                 Γ. Καράμπελας

Για την ΑΕΑΠ                                 Γ. Πετράκης

Για την Ολυμπιάδα                      Γ. Πάνου

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.