Απειλές για τη ζωή και το εργασιακό μέλλον της Προέδρου του Συλλόγου μας Ηλέκτρας Μήτσουρα

periklis

Δήλωση της προέδρου

 

του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.

«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Ηλέκτρας Μήτσουρα

 

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Αναγκάζομαι ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ‘’ Ο Περικλής’’ αλλά και ως συνάδελφος να επικοινωνήσω μαζί σας για να  γνωστοποιήσω  σε όλους τους συναδέλφους  μου, στα μέλη του συλλόγου μας,  τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος  και την εκπαιδευτική κοινότητα τα παρακάτω:

Δέχτηκα ως Πρόεδρος του Σωματείου μας  απειλητικά τηλεφωνήματα για τη συνδικαλιστική και πολιτική μου δράση από άγνωστο πρόσωπο,  το οποίο εξαπέλυσε απειλές για τη ζωή μου και το εργασιακό μου μέλλον στην εκπαίδευση.

Γνωρίζω ότι η δράση που αναπτύσσει ένας νέος άνθρωπος, μια νέα γυναίκα, μια αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, ΕΝΟΧΛΕΙ.   «Πολλοί και διάφοροι» θα περίμεναν αυτό το είδος εκπαιδευτικού να λουφάξει στη γωνιά του, αναμένοντας να του ρίξουν  και να τσιμπήσει το καρότο της εργασίας και να αρκεστεί σε αυτό.

Δηλώνω λοιπόν ότι θα συνεχίσω να ενοχλώ, θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι συναδέλφους, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε εκπαιδευτικού στην αξιοπρεπή εργασία, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία.

Οι απειλές από όπου και αν προέρχονται δεν με αγγίζουν, δεν με φοβίζουν, δεν με πτοούν.

Προκαλώ τους επίδοξους τιμωρούς μου, τους εξυπηρετητές της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αυτούς  τους φοβισμένους που με απειλούν, να φανερώσουν το πρόσωπό τους.

Γνωστοποιώ επίσης ότι για τις απειλές τις οποίες δέχτηκα θα γίνει καταγγελία στην Αστυνομία και θα ζητηθεί άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών κλήσεων που δέχτηκα.

 

 Με εκτίμηση για όλους τους συναδέλφους μου

                                                      Ηλέκτρα Μήτσουρα

Πρόεδρος Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. «Ο Περικλής»

Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων

Αναπληρώτρια  εκπαιδευτικός ΕΣΠΑ Π.Ε.32, στο 2ο-3ο Δ.Σχ. Χολαργού

http://www.syllogosperiklis.gr

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.