Συμμαχία Ευθύνης: Προχωρούμε σταθερά και με συνέπεια

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ logo

Δεν επιλέξαμε τυχαία την ονομασία της Δημοτικής μας Παράταξης ΣΥΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ. Εννοούσαμε απόλυτα και κάναμε πράξη και το νόημα και τη σημασία των λέξεων αυτών, όταν ξεκινήσαμε τη νέα, ανανεωτική, υπερβατική παρουσία μας στη πόλη.

Η πρόσφατη πρώτη συνεδρίαση της 55μελούς Κεντρικής Επιτροπής της Δημοτικής μας Παράταξης, αποφάσισε ομόφωνα την τακτική που θα ακολουθήσουμε, τόσο ως προς το μέλλον της ίδιας της Παράταξης, όσο και ως προς την πολιτική μας θέση γενικότερα.

Η Δημοτική μας Παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, συνεχίζει με την ίδια όρεξη και διάθεση να στηρίζει και να εκφράζει την εναλλακτική παρουσία που εκπροσωπεί.

Στην Συνεδρίασή μας, ακούστηκαν και εγκρίθηκαν όλες οι κινήσεις και οι ενέργειες που θα γίνουν άμεσα, με σκοπό την διεύρυνση και την ενίσχυσή της με νέα στελέχη, πάντα με διαφανείς και αδιαμφισβήτητες διαδικασίες.

Η πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία που εκφράστηκε μέσα από απόλυτα έντιμες δημοκρατικές διαδικασίες, μας έδωσε την στήριξη του 18% των συνδημοτών μας, που αναγνώρισαν την συνέπεια, το έργο και την προσφορά μας και μας εμπιστεύτηκαν εκ νέου. Αναγνωρίζουμε, τιμούμε, ευχαριστούμε και φυσικά θα αντιπροσωπεύσουμε με σύνεση και υπευθυνότητα την επιλογή τους.

Έχουμε περάσει από την διοίκηση του Δήμου και θεωρούμε ότι δεν είναι λογικό και έντιμο να βρεθούμε από τις πρώτες κιόλας ημέρες απέναντι στη νέα Δημοτική Αρχή με διαρκή σκληρό λόγο και συνεχείς καταγγελίες.

Αντίθετα, η εμπειρία μας αλλά και το συμφέρον της Αγίας Παρασκευής, επιτάσσει να σταθούμε Αντιπολίτευση με θετικό πρόσημο, με εποικοδομητική κριτική, με αιτιολογημένες ουσιαστικές προτάσεις, να συμπλεύσουμε όπου και όποτε χρειαστεί για το καλό της πόλης, αλλά και να ασκήσουμε υπεύθυνο, αυστηρό έλεγχο και έντονη κριτική στη νέα διοίκηση σε λαθεμένες ενέργειές της.

Παρά το γεγονός ότι εμείς εκπροσωπούμε μια άλλη άποψη, νοοτροπία και προσέγγιση στα τοπικά ζητήματα, σαν ένδειξη καλής θέλησης υπερψηφίσαμε τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2015 που έφερε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο η νέα Δημοτική Αρχή, με την ευχή και την ελπίδα να τηρηθούν τα προγραμματισμένα και να υλοποιηθούν επακριβώς τα προβλεπόμενα.

 

 

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.