Αλ. Μουστόγιαννης: Αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για την παιδική χαρά της Σολωμού

παιδική χαρά - κούνια copy
Εδώ και παρά πολλές ημέρες υπάρχει αίτημα πολιτών και ιδιαίτερα γονέων για την κατάσταση της παιδικής χαράς στην Οδό Σολωμού.Παρά τις οχλήσεις τους προς τον δήμο δεν υπήρξε ανταπόκριση. Στις 19/11 πρωτοκόλλησα αίτημα στον Δήμο ώστε να υπάρξει άμεση ευαισθητοποιήση για την αντικατάσταση των αλυσίδων στις κούνιες της παιδικής χαράς ώστε να μπορούν οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους. Μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Αυτή είναι η αντιμετώπιση της δημοτικής αρχής απέναντι σε μικρά καθημερινά προβλήματα των παιδιών μας? Παραθέτω αυτούσιο και το έγγραφο όπως πρωτοκολλήθηκε στον Δήμο.
19-11-2014                                      
ΑΙΤΗΣΗ                              
ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
                                                                                                     
ΚΟΙΝ: TEXNIKH YΠΗΡΕΣΙΑ
Μετά από ενημέρωση που είχα από κατοίκους των Οδών Σολωμού, Καραισκάκη και Λυκείου διαπίστωσα ότι στην παιδική χαρά στην οδό Σολωμού έχουν κλαπεί οι αλυσίδες από τις κούνιες κάποιες εβδομάδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ερήμωση της παιδικής χαράς καθώς και αναζήτησης άλλου μέρους ψυχαγωγίας των μικρών παιδιών από τους γονείς.
Παρακαλώ άμεσα για την επισκευή τους.
Αλέξανδρος Μουστόγιαννης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής ”ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.