Προκαλώντας το κοινό αίσθημα- Δόθηκαν αυξήσεις στην Πρόεδρο και την Αντιπροέδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ

Αύξηση 35% στον μισθό της Προέδρου και της Αντιπροέδρου των Παιδικών Σταθμών

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος και η Παράταξή του, πολλές φορές έχουν αναφερθεί στο ότι διοικούν το Δήμο με «κέφι και  μεράκι». Φαίνεται όμως ότι το «κέφι και το μεράκι» τους το κοστολογούν αναλόγως.

agiaparaskevi_ipolimas

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης Δεκεμβρίου εισηγήθηκαν και ψήφισαν την αύξηση των μισθών της Προέδρου και Αντιπροέδρου των Παιδικών Σταθμών (κ. Μαργαρίτας Δημητρίου-Καβρουδάκη και κ. Σοφίας Αϊδίνη αντίστοιχα) κατά 35% περίπου, ανατρέποντας πρόσφατη προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που καθόριζε τους μισθούς τους στα κατώτερα προβλεπόμενα όρια,  εκεί όπου τα παρέλαβαν από τη δική μας Διοίκηση.

Σε μια δύσκολη εποχή που τα εισοδήματα των πολιτών έχουν μειωθεί και συνεχίζουν να μειώνονται δραματικά, η «αντιμνημονιακή» Δημοτική Αρχή του κ. Γιάννη Σταθόπουλου φροντίζει, όπου μπορεί, να αυξήσει τους μισθούς  της, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Έκπληξη μας προκάλεσε ότι ο παρών εκπρόσωπος της Παράταξης «Φυσάει κόντρα στην Αγία Παρασκευή», τάχθηκε υπέρ της αύξησης των μισθών.

Τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.